Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανέβηκε πάνω από τη ζώνη o Διαγόρας-Ιδανικό ντεμπούτο για Σπηλιόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Διαγόρας νίκησε 2-0 τον Ναυπακτιακό Αστέρα  σε εξ αναβολής αγώνα με «μαέστρο» το νέο τεχνικό Αλ. Σπηλιόπουλο

 

Ιδανικό ντεμπούτο έκανε στον πάγκο ο νέος προπονητής του Διαγόρα Αλέξης Σπηλιόπουλος, καθώς έστησε με τέτοιο τρόπο την ομάδα του, με αποτέλεσμα να επιβληθεί σήμερα 2-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, σε εξ αναβολής αγώνα για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, έχοντας παρακολουθήσει σχεδόν όλους τους αγώνες της γηπεδούχου ομάδας, βρήκε το «μαγικό ραβδάκι» και πήρε μια νίκη «βάλσαμο» που θα βοηθήσει τον Διαγόρα Βραχνέικων να ανακάμψει βαθμολογικά. Και το λέμε αυτό, καθώς η πατρινή ομάδα με τρεις αυτούς βαθμούς που πήρε έφτασε τους επτά πόντους και ανέβηκε «μάνι μάνι» στην έβδομη θέση και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας έτσι πως τα δύσκολα για αυτή πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιρίες απέναντι στην εστία του τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού Αστέρα Μένιου και ευτύχησαν να προηγηθούν 1-0 στο ημίωρο του αγώνα με δυνατό σουτ του Θόδωρου Βλασόπουλου.

Στη συνέχεια το γκολ, έβγαλε από το άγχος τους παίκτες του Διαγόρα και έπαιξαν όσο χρειάζονταν απειλώντας αρκετές φορές την άμυνα του μαχητικού Ναυπακτιακού. Στην επανάληψη και έχοντας οι γηπεδούχοι το υπέρ τους σκορ, κοιτούσαν την άμυνά τους από τη μια και από την άλλη, έπαιζαν και την κόντρα επίθεση, χωρίς όμως να τους βγαίνει. Ωστόσο πάλι από στημένη φάση, προήλθε το δεύτερο γκολ, όταν ο Καπετανάκης πήδηξε ψηλότερα από συμπαίκτες και αντιπάλους και με κεφαλιά στο 72΄πέτυχε το 2-0 που έμεινε έως τη λήξη του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (77’ Τσεκούρας), Δημόπουλος (63’ Τριανταφυλλόπουλος), Σίδερης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος (82’ Παπαϊωάννου), Αποστολόπουλος (77’ Σαρρής), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος (82’ Σκεπετάρης), Καλιτσουνάκης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γ. Νταλακούρας): Μένιος, Μπατσής (86’ Μακρής), Χριστόπουλος (76’ Καλαμπόκας), Ναουμίδης, Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Γιαννιώτης (53’ Σταθόπουλος), Γιαννόπουλος, Μενσά (53’ Κοντογιάννης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement