Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συγκέντρωση του ΚΚΕ με Κουτσούμπα-Στις 18.30 στο “Δ. Τόφαλος” η ομιλία του

Δημοσιεύθηκε

στις

Κινητοποίηση έχει σημάνει στο ΚΚΕ, η παρουσία του Γ.Γ. της Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα στην Πάτρα.

Ο κ. Κουτσούμπας αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, επισημαίνοντας-μεταξύ άλλων-ότι «οι δυνάμεις του ΚΚΕ στα συνδικάτα και σ’ όλους τους φορείς του κινήματος βρίσκονται μπροστά σ’ αυτούς τους αγώνες και το κόμμα μπορεί να εγγυηθεί ότι η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και νικηφόρα προοπτική».
Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην πόλη, με επίσκεψη στο Δημαρχείο στις 11 π.μ., όπου θα συναντηθεί με τον Κώστα Πελετίδη, ενώ ακολούθως θα μεταβεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Στη 1 το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Επιτροπή Πυρόπληκτων και το Δ.Σ. της Κοινότητας Σουλίου, στα γραφεία της Κοινότητας, ενώ το απόγευμα (18.30) θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ στο κλειστό γήπεδο “Δημήτρης Τόφαλος”.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Η Τ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Η ΤΕ Αχαϊας του κόμματος δρομολογεί λεωφορεία για τη συγκέντρωση στο «Δ. Τόφαλος»
Συγκεκριμένα, με ώρα αναχώρησης στις 4:45 μ.μ., τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τα εξής σημεία: Πλατεία Γεωργίου (άνω μέρος), Προσφυγικά Πλατεία Ελευθερίας, Ταμπάχανα (σχολικό συγκρότημα Μαρούδα), Πλατεία Ταραμπούρα, Αγία Σοφία (εκκλησία), Αγυιά (Γήπεδο Παναχαϊκής), Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών (μπροστά απ’ την Περιφέρεια), Βραχνεϊκα (πρώην Δημαρχείο), Παραλία (Κόκκινος Μύλος), Ρίο (Σταθμός ΟΣΕ).
Επίσης λεωφορεία θα αναχωρήσουν από Λάππα: 4:15 μ.μ., Κ. Αχαγιά (κεντρική πλατεία): 4:30 μ.μ., Αίγιο (Ψηλά Αλώνια): 4:30 μ.μ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement