Connect with us

Μπάσκετ

Προμηθέας: Απολαμβάνει την κορυφή

Published

on

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Προμηθέας, έστω και προσωρινά, καθώς βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με διαφορά ενός βαθμού από τους «αιώνιους».

Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία του Ηλία Ζούρου στον πάγκο, έχει φέρει αποτελέσματα η πατρινή ομάδα, έχει βρει αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς κάνει τη μια νίκη μετά την άλλη τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, ωστόσο στον Προμηθέα δεν εφησυχάζουν και επιθυμούν να… κάνουν καλύτερη πορεία και στις δύο διοργανώσεις.

ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Άλλωστε όπως άπαντες τονίζουν ο Προμηθέας είναι ένας «νοικοκυρεμένος» σύλλογος, που πολλοί… ζηλεύουν κι αυτό το έχει αποδείξει πολλάκις, συμμετέχοντας στις διοργανώσεις είτε του Ελληνικού, είτε το Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς όλες οι ομάδες που έχουν έρθει στην αχαϊκή πρωτεύουσα κυρίως αυτές από τις ξένες χώρες, μιλούν με τα καλύτερα λόγια αποχωρώντας, όπως άλλωστε έγινε και με την τουρκική αποστολή, όταν βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Δ. Τόφαλος» και στη συνέχεια σε μεταξύ τους συζητήσεις-πάρα την ήττα που είχαν υποστεί-στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει, αναφέρονταν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που έτυχαν από τους ιθύνοντες την ΚΑΕ.

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Πρωτάθλημα λόγω Εθνικής ομάδας δεν υπάρχει, προπονήσεις έως αύριο δε γίνονται στον Προμηθέα, με τους αθλητές να απολαμβάνουν το ρεπό τους γεμίζοντας τις μπαταρίες τους, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν τόσο με την ΑΕΚ εκτός έδρας (4/12), όσο και με την Μπούντογκνοστ για το Euro Cup εντός έδρας (8/12), όμως ο προπονητής Ηλίας Ζούρος, έχει αρκετή δουλειά να… κάνει. Αφενός θα δει σε βίντεο την αντίπαλό του ΑΕΚ, αφετέρου, θα δει παιχνίδια και της Σερβικής ομάδας, έτσι ώστε να πάρει «γεύση» των δύο αντιπάλων του.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Ωστόσο, ο Προμηθέας, έχει τέσσερις αθλητές στην Εθνική ομάδα Ανδρών μπάσκετ (Γιαννόπουλος, Γκίκας, Ρογκαβόπουλος, Αγραβάνης), οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή για τα δύο παιχνίδια με την Μεγάλη Βρετανία εκτός (25/11) και Λεuκορωσία εντός έδρας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη (28/11) κι όπως τονίζεται από την ΚΑΕ, είναι τιμή για τον Προμηθέα, να φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ένας δικός της παίκτης. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός της επίσημης «Αγαπημένης» στους αγώνες, που θα γίνουν.

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΝΤΙΝΟΣ 

Ροή ειδήσεων

Advertisement