Connect with us

Παναχαϊκή

Δεν την τρομάζει

Published

on

Η Παναχαϊκή με σοβαρότητα μπορεί να καθαρίσει… εύκολα τον Ναυπακτιακό την Κυριακή

Οι παίκτες της Παναχαϊκής αν και περίμεναν να δουν τον Ναυπακτιακό Αστέρα ομάδα-φόβητρο χθες στο Δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων διαψεύστηκαν.

Ο προσεχής αντίπαλος των κοκκινόμαυρων με το παιχνίδι που έκανε απέναντι στον Διαγόρα έδειξε ότι δεν είναι η ομάδα-φόβητρο και με σοβαρότητα μπορούν να πάρουν μια εύκολη νίκη την Κυριακή στο γήπεδο της Αγυιάς.

Φυσικά η αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό δεν θα είναι το ίδιο εύκολη αφού η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μετά από αυτή την ήττα που είναι και η πρώτη φέτος στο πρωτάθλημα θα δυναμώσει το συγκρότημα του Γιάννη Νταλακούρα.

Πριν όμως από το χθεσινό παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ναυπακτιακό που πήγαν οι κοκκινόμαυροι να παρακολουθήσουν είχε προηγηθεί η προπόνηση.

Σε αυτή ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Σελινιωτάκης αλλά και ο Χαντί ενώ ο Λιποράτσε μπήκε μαζί με τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους χωρίς ωστόσο να πιεστεί.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει ξανά πρωινή ώρα στο γήπεδο της Αγυιάς και αναμένεται να προπονηθούν μαζί με τους υπόλοιπους τόσο ο Χαντί όσο και ο Σελινιωτάκης.

 

Έδωσαν το «παρών» οι παίκτες, όχι όμως ο Ζέλικο

Χθες το μεσημέρι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έδινε το εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Αυτό που μας προξένησε εντύπωση είναι ότι πουθενά στο Δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων δεν είδαμε τον προπονητή της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Η Παναχαϊκή την Κυριακή αντιμετωπίζει στην Αγυιά τον Ναυπακτιακό Αστέρα και ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να βρεθεί στο γήπεδο των Βραχνεΐκων για να δει τον προσεχή αντίπαλό του.

Παρόλα αυτά ορισμένοι παίκτες της Παναχαϊκής αλλά και ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Μικές παρακολούθησαν τον ερχόμενο αντίπαλό τους αφού οι προπονήσεις της Παναχαϊκής είναι πάντα πρωινές. Άλλο ένα «κόλλημα» του Σέρβου τεχνικού που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Συνήθως οι περισσότερες ομάδες κάνουν προπόνηση σε συνθήκες αγώνα (δηλαδή τις ώρες που παίζουν) αλλά ο Σέρβος τεχνικός και εδώ πρωτοτυπεί και κάνει μόνο το πρωί.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement