Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή φτάνει προς το τέλος της προετοιμασίας ενόψει Ναυπακτιακού

Δημοσιεύθηκε

στις

Γιατί η Παναχαϊκή να μην «πατήσει» την Κυριακή την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής;

Οι κοκκινόμαυροι αν νικήσουν στην Αγυιά τον Ναυπακτιακό και ο ΠΑΟ Βάρδας αν «φρενάρει» στην έδρα του τον Καναλάκι τότε η Παναχαϊκή για πρώτη φορά φέτος θα βρεθεί στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Φυσικά όμως για να γίνει αυτό πρέπει αρχικά οι παίκτες της Παναχαϊκής να πάρουν τη νίκη και για να έρθει αυτή θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους.

Αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ ότι μπορεί ο Ναυπακτιακός να μην έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Διαγόρα στα Βραχνέικα όπου έχασε με 2-0 όμως το ματς της Κυριακής ενδεχομένως να είναι εντελώς διαφορετικό.

Γι’ αυτό πρέπει οι κοκκινόμαυροι να μην παρασυρθούν από την εικόνα του Αστέρα στα Βραχνέικα και να αγωνιστούν με πάθος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΛΙΠΟΡΑΤΣΕ, ΕΚΤΟΣ Ο ΜΠΕΛΕΖΑΚΗΣ

Οι κοκκινόμαυροι προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο της Αγυιάς υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ναυπακτιακό.

Στη χθεσινή προπόνηση εντάχθηκαν κανονικά τόσο ο Λιποράτσε όσο και ο Χαντί ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε να ακολουθεί ο Σελινιωτάκης που δεν φαίνεται να είναι έτοιμος.

Ένα ακόμα πρόβλημα στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο είναι ο Μπελεζάκης ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η προετοιμασία ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς αύριο θα είναι πιο χαλαρή με τον Ζέλικο να ανακοινώνει και την αποστολή.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement