Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περί… απογραφής και άλλων!

Δημοσιεύθηκε

στις

-«Όποιος εν Χριστώ αδελφός απογραφεί, να ξέρει ότι βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Αντίχριστο!» ανέφερε σε ακολούθους του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης άτομο το οποίο εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «αντιεμβολιαστικό κίνημα».

Τελικά, είναι να αναρωτιέται κανείς μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο παραλογισμός και πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει για το κοινωνικό σύνολο.
-Πάντως σε αυτή την απογραφή, όπως σχολίαζε αναγνώστης της «Γ», που απάντησε ηλεκτρονικά σε όλα τα ερωτήματα, έχουν αφαιρεθεί τα (προ δεκαετίας) ερωτήματα τύπου «Διαθέτετε ηλεκτρικό ψυγείο, πλυντήριο, τηλεόραση;». Εν τούτοις εξακολουθεί να υπάρχει ερώτημα για το αν έχει κάποιος τουαλέτα μέσα ή έξω απ’ το σπίτι κι αν αυτή διαθέτει εσωτερικό σύστημα ύδρευσης. “Η ΕΛΣΤΑΤ”, σχολίασε, “ενδιαφέρεται δηλαδή για το καζανάκι των πολιτών” και συμπλήρωσε: “Όμως δεν έχουν σκεφτεί να ρωτήσουν αν το σπίτι διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση στο διαδίκτυο. Να ξέρουν πόσα παιδιά έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, πόσος κόσμος μπορεί να δουλέψει από απόσταση!”.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement