Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Εχασε βαθμούς και στην Αγυιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυστυχώς η Παναχαϊκή έχασε βαθμούς και στην Αγυιά παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στον Ναυπακτιακό Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. 

Αν και ο Καρακλάιτς στο 21′ έδωσε το προβάδισμα στους κοκκινόμαυρους ο Μαχαίρας στο 39′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) όπου και ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς άργησε χαρακτηριστικά να πραγματοποιήσει αλλαγές χάνοντας πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι ο Αχέρων Καναλακίου με το “διπλό” που ασπέσπασε στην Βάρδα (1-2) αύξησε την διαφορά στο +3.

Στο 79′ ο Μικεάτος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ είχε δοκάρι όπως και ο Νιφορόπουλος στο 86′. Μάλιστα η Παναχαϊκή γλίτωσε και από την ήττα στις καθυστερήσεις αν ο Σταθόπουλος επέλεγε να “σπάσει” την μπάλα στους συμπαίκτες του αντί να πλασάρει επάνω στον Αθανασόπουλο.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Κόκας (26΄λ.τρ. Παπαχρονόπουλος, 76΄ Μικελάτος), Μπουρλάκης (76΄ Αλεξόπουλος), Καρακλάιτς, Στεργίδης (61΄Χαντί), Κυβελίδης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Νταλακούρας): Μένιος, Μπάτσης, Χριστόπουλος (71΄Γιαννιώτης), Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος (74΄Ναομίδης), Μαχαίρας, Καλαμπόκας, Παλαιοπάνος, Καψάκης (84΄Σταθόπουλος), Μενσάι (84΄Κοντογιάννης), Νιφορόπουλος.

ΠΑΟ Βάρδας-Αχέρων Καναλακίου 1-2 (33′ πεν. Λαθύρης / 15΄Εμβραίζογλου, 30′ Ζδράβος)

Αποβολή : 54΄Βλάχος (τερματοφύλακας Αχέρων)

Χαμένο πέναλτι : 55΄Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας) άουτ

Τηλυκράτης-Παναγρινιακός 1-0

Διαβολίτσι-Αναγέννηση Άρτας 2-0 (20΄, 55΄πεν. Ηλιόπουλος)

Εθνικός Σκουλίκάδου-Αμβρακικός 3-0 α.α.

Ρεπό : Αίας Γαστούνης

Ροή ειδήσεων

Advertisement