Connect with us

Παναχαϊκή

Μην υποτιμηθεί

Published

on

Η Παναχαϊκή υποδέχεται (3 μ.μ.) στην Αγυιά τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (3 μ.μ.) για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ναυπακτιακό Αστέρα με στόχο φυσικά τη νίκη.

Το θέμα είναι όμως ότι αυτή κάποια στιγμή θα πρέπει να έρθει και με καλή εμφάνιση έτσι ώστε –όπως έχουμε αναφέρει ξανά- να ζεστάνει και λίγο τους φιλάθλους που δείχνουν αρκετά απογοητευμένοι.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς βρίσκεται υπό πίεση γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Οι κοκκινόμαυροι αν εξαιρέσει κανείς δύο ματς δεν έχουν δείξει ότι έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με τις νίκες να έρχονται με το ζόρι και χωρίς καλές εμφανίσεις.

Η Γ΄ Εθνική, θα το αναφέρουμε μια ακόμα φορά, θέλει παίκτες πολεμιστές είναι μια ερασιτεχνική κατηγορία και υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία.

Στα του αγώνα τώρα ο Ναυπακτιακός Αστέρας είναι μια ομάδα που θέλει προσπάθεια για να την κερδίσεις. Το ότι δεν έδειξε κάτι σπουδαίο στο ματς με τον Διαγόρα δεν σημαίνει ότι στην Αγυιά θα έρθει για να πέσει αμαχητί. Μην ξεχνάμε ότι έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες κόντρα στην Παναχαϊκή δίνουν το κάτι παρά πάνω.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ

Όλων τα βλέμματα θα είναι και στην Βάρδα καθώς ο τοπικός ΠΑΟ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αχέρωντα Καναλακίου. Αυτό διότι οι «ταύροι» σε περίπτωση που κόψουν βαθμούς από τον πρωτοπόρο τότε η Παναχαϊκή με νίκη θα φιγουράρει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χθες το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοκκινόμαυρων με τον  Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή για το σημερινό (3 μ.μ.) ματς στην Αγυιά κόντρα στον Ναυπακτιακό.

Εκτός έμειναν οι Μπελεζάκης, Σελινιωτάκης που είναι τραυματίες ενώ στη αποστολή προστέθηκε ο Λευτέρης Μικές.

Η αποστολή των κοκκινόμαυρων αποτελείται από τους:

Αθανασόπουλο, Μπαμπούνη, Κυβελίδη, Στεργίδη, Πολίτη, Μικέ, Γούλα, Στασινόπουλο, Αλεξόπουλο, Μικελάτο, Λιμάτσι, Λούσκο, Κόκα, Παπαχρονόπουλο, Τεγούση, Μπουρλάκη, Κωνσταντακόπουλο, Σμίλτο, Χαντί, Καρακλάιτς.

 

«Σφυρίζει» ο Καλογερόπουλος

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της συνάντησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ναυπακτιακό. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Μητροφάνης και Λορέν Μπεκιάρης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

ΠΑΟ Βάρδας-Αχέρων Καναλακίου, Νίκος Χρονάς (Αχαΐας)

Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας, Γιάννης Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΑΟ Διαβολιτσίου-Αναγέννηση Άρτας, Νίκος Αυγερινός (Αρκαδίας)

Παναιγιάλειος-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Παναγιώτης Κακρίδης (Κορινθίας)

Τηλυκράτης-Παναγρινιακός, Παναγιώτης Τσιώρης (Άρτας)

Ρεπό: Αίας Γαστούνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement