Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κάποιος Κάπου Σ’ Αγαπάει»: Οι Alcatrash στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα με το νέο τραγούδι τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα μουσικό μήνυμα αγάπης κι ανθρωπιάς από τους Alcatrash.

Οι Alcatrash παρουσιάζουν το νέο τους single και music video «Κάποιος Κάπου Σ’ Αγαπάει» και στέλνουν ένα δυνατό μουσικό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Η πιο hot μπάντα της ελληνικής μουσικής μας ανεβάζει ρυθμικά, με ένα up-tempo single που υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος στη μουσική και ο Θάνος Παπανικολάου στους στίχους.

«Αν σε πνίγει η μοναξιά, κάποιος κάπου σ’ αγαπάει, χίλιους χτύπους το λεπτό έχει η καρδιά και πάει, όσο θα γυρίζει η Γη κι όλο αυτό δεν θα περνάει, να μην το ξεχνάς ποτέ, κάποιος κάπου σ’ αγαπάει», τραγουδούν οι Alcatrash.

Το «Κάποιος Κάπου Σ’ Αγαπάει» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και τρυφερό music video, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα.

Το video κλείνει με το σύνθημα: «Κανείς δεν είναι στ’ αλήθεια μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί!».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, οι Alcatrash, εκτός από την παρουσία τους στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, συνεχίζουν τα επιτυχημένα live τους ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Πέμπτη στο «Padam» στη Γλυφάδα.

Επίσης, από τις 4 Δεκεμβρίου θα εμφανίζονται και στο θρυλικό club «Αυτοκίνηση 81» της Αθήνας με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Το «Κάποιος Κάπου Σ’ Αγαπάει» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement