Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κίνηση «Πρόταση»: Ξεκινάει η συλλογή τροφίμων

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ομάδα κοινωνικής δικτύωσης ΔΙΟΔΟΣΣΣ της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», στο πλαίσιο του έργου πρόληψης για ποιότητα ζωής στη γειτονιά της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» και ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, διοργανώνει μια δράση πρόληψης, αλληλεγγύης, νοιαξίματος και ενίσχυσης της συλλογικότητας της γειτονιάς.

Προκειμένου να ενισχυθεί το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των απόρων οικογενειών της περιοχής μας, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει και φέτος συλλογή τροφίμων και απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους και τους ευαισθητοποιημένους φορείς της γειτονιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν και να συνδράμουν τη δράση αυτή.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Στέκι της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» (Σαρανταπόρου 20), τις Παρασκευές 3/12, 10/12 και 17/12/21 ώρα 6:00-8:00 το απόγευμα.

Με την πεποίθηση ότι, το νοιάξιμο, η φροντίδα και η συμμετοχή στον κοινωνικό παλμό και την ποιότητα ζωής της γειτονιάς είναι επιτακτική ανάγκη, προσωπική και συλλογική ευθύνη όλων των μελών μιας κοινότητας, προσκαλεί τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεγγύης, μοιράσματος και αγάπης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement