Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, αν και παρέμεινε για 13 μέρες στη ΜΕΘ με κορονοϊό, επιμένει, και δηλώνει ότι προτιμάει να πεθάνει παρά να κάνει το εμβόλιο.

Ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος έκανε νέες δηλώσεις κατά του εμβολιασμού στην εκπομπή Πρωινό.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό, νόσησε από κορονοϊό, παρέμεινε για 13 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο είναι κάθετος για το εμβόλιο.

«Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω.

Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια. Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά.

Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά», δήλωσε στην εκπομπή ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα

Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», είπε στη συνέχεια ο Στάθης Αγγελόπουλος.

newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement