Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κορονοϊός: Νέα οικογενειακή τραγωδία με νεκρή μητέρα – Ο πατέρας παραμένει αγνοούμενος

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκλονισμένος ο Βόλος από την αποκάλυψη ενός ακόμα οικογενειακού δράματος. Ο κορονοϊός στοίχισε τη ζωή στη μητέρα της οικογένειας, που είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, με την εξαφάνιση του συζύγου της. Τι λέει στο newsit.gr, η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας…

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη του Βόλου, όπου η 74χρονη Χριστίνα Τσιγγούδη έχασε την μάχη με τον κορονοϊό το περασμένο Σάββατο (27 Νοεμβρίου), την ώρα που ο 81χρονος σύζυγός της Βασίλης Τσιγγούδης αγνοείται από τις 12 Οκτωβρίου.

Η μία από τις 3 κόρες του αγαπημένου ζευγαριού, Ευδοξία μιλάει στο newsit.gr και ξετυλίγει το κουβάρι της τραγικής ιστορίας που βιώνει η οικογένεια. «Η μαμά έπαθε ψυχικό σοκ όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας. Η μητέρα μου είχε άνοια και θέματα με την υγεία της και ο πατέρας μου την κοιτούσε και την φρόντιζε. Όταν δεν επέστρεψε ο μπαμπάς και αρχίσαμε να τον αναζητούμε και να ρωτάμε τους πάντες, η μαμά έκανε πράγματα τρελά μέσα στο σπίτι.

Την είχαμε πάει στο νευρολόγο και μας είπε ότι η απουσία του μπαμπά την έχει επηρεάσει πάρα πολύ, σε σημείο να έχει κλονιστεί. Της έδωσε θεραπεία αλλά μετά μας ήρθε και ο κορονοϊός. Τα πράγματα ήταν σοβαρά, αλλά οι γιατροί μας είπαν, μια φορά που πήραμε τηλέφωνο, ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σταθερή και νοσηλεύτηκε 14 ημέρες στο νοσοκομείο. Δεν ήταν εμβολιασμένη. Λέγαμε να την εμβολιάσουμε τώρα, αλλά δεν προλάβαμε, μας πρόλαβε το κακό. Κηδέψαμε την μητέρα μας την Δευτέρα το πρωί.»

Ροή ειδήσεων

Advertisement