Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Απίθανος Γιώργος Μαζωνάκης – Ανέβηκε με γερανό για να κρεμάσει την αφίσα του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής ψυχαγωγίας με τις sold out εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη και Σάββατο, στο Κέντρο Αθηνών με το ξεχωριστό concept με γενικό τίτλο «η Αθήνα τη Νύχτα».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου βρέθηκε κυριολεκτικά στην κορυφή της Αθήνας, στο πλαίσιο της τοποθέτησης του λάβαρου στην πρόσοψη του Κέντρου Αθηνών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος από τα social media του.

Ως λάτρης της αισθητικής επιμελείται κάθε λεπτομέρεια τόσο σε μουσικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο, αφού όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος «όχι μόνο το έξω… και το μέσα μας να κοιτάμε».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της τοποθέτησης του λάβαρου, «η Αθήνα τη Νύχτα», στο Κέντρο Αθηνών βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με όλο το προσωπικό,  οποίος τους ευχαρίστησε όλους προσωπικά, τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Το Κέντρο Αθηνών ανοίγει τις πόρτες του κάθε Πέμπτη στις 22.00 και κάθε Σάββατο στις 23:00,  προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία ψυχαγωγίας, με το ξεχωριστό concept με γενικό τίτλο «η Αθήνα τη Νύχτα».

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement