Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαμαρτυρία της Ενωσης Αστυνομικών Αχαΐας: “Βουλευτής αποκαλεί τους Αστυνομικούς «μπάτσους»”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλλήλων Αχαΐας με αφορμή το γεγονός ότι “βουλευτής αποκαλεί τους αστυνομικούς “μπάτσους”.

Ειδικότερα αναφέρουν: “Δυστυχώς σε όλο αυτό το περιβάλλον όπου η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να έχει εξολοκλήρου στις πλάτες της την εφαρμογή κάθε νέου μέτρου για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακολουθήσαμε Βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας να αποκαλεί τους Αστυνομικούς «μπάτσους» σε τηλεοπτική εκπομπή. Στη συνέχεια και ενώ αναμέναμε να αποσαφηνίσει την θέση του, να ανακαλεί και να ζητήσει συγνώμη, έστω για τον τρόπο της διατύπωσής του, διαβάσαμε στην δημόσια και πάλι απάντηση-δήλωσή του να επιτίθεται κατά της αντίδρασης του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκου κατηγορώντας τον για «δημιουργία τηλεοπτικού θεάματος».
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο συγκεκριμένος Βουλευτής, παρόλο που είναι δεκαετίες έγκριτός και επιφανής δημοσιογράφος, αδυνατεί να τοποθετηθεί σαφώς δημόσια ώστε ο οποιοσδήποτε «κάτι να μην καταλαβαίνει ή να μπερδεύεται», όπως
αναφέρει η ανακοίνωσή του.
Αναμένουμε λοιπόν την δημόσια συγνώμη που οφείλεται στον κάθε απλό Αστυνομικό που και αυτή την περίοδο διακινδυνεύει ακόμα και την υγεία του για να προστατεύσει την κοινωνία από την πανδημία. Αναμένουμε τη δημόσια συγνώμη στον Προέδρο της ΠΟΑΣΥ ο οποίος εκπροσωπώντας σχεδόν 50.000 Αστυνομικούς ήταν υποχρεωμένος να αντιδράσει στις ύβρεις”.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement