Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

H «μάχη» της ακτογραμμής-Τι προβλέπει η μελέτη που έχει ολοκληρώσει η Περιφέρεια για Ρίο και Ακταίο

Δημοσιεύθηκε

στις

Της Μαρίας Ορφανού

«Μάχη» σε δύο μέτωπα καλούνται να δώσουν Περιφέρεια και Δήμος Πατρέων για την αντιμετώπιση της κύριας αιτίας των πρόσφατων καταστροφών στο παραλιακό μέτωπο, που είναι το φαινόμενο της διάβρωσης.

Το πρώτο αφορά τη διεκδίκηση χρηματοδότησης των παρεμβάσεων στα σημεία που έχουν ήδη έτοιμη μελέτη και το δεύτερο, η σύνταξη νέων μελετών για το σύνολο της ακτογραμμής της Πάτρας.

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, από τα περίπου 40 χλμ του παραλιακού μετώπου της Πάτρας υπάρχει μελέτη μόνο για τα 4(!) στην περιοχή Ρίου και αυτή έγινε μέσα στον τελευταίο χρόνο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα έχει ολοκληρώσει μελέτη με τίτλο «Λειτουργική Αναβάθμιση των Παραλιακών Οδών Ρίου και Ακταίου Πατρών», με στόχο την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών αλλά και την ανάπλαση της παράκτιας ζώνης στην βόρεια πλευρά της Πάτρας, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το έργο είναι προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ περίπου και η Περιφέρεια κινείται στην κατεύθυνση αναζήτησης πόρων για την υλοποίηση του έργου.

Η μελέτη ως αντικείμενο έχει την μελέτη αποκατάστασης των παράκτιων τεχνικών έργων (Οδοποιία) που έχουν υποστεί δομική αστοχία καθώς και την μελέτη τεχνικού έργου προστασίας ακτής και μετριασμού της διάβρωσης σε επιμέρους τμήματα για την τεχνική και λειτουργική αναβάθμιση των εν λόγω παράκτιων περιοχών αλλά και για εξυπηρέτηση των κοινωνικών και εμπορικών-οικονομικών δραστηριοτήτων. Συνοπτικά το έργο περιλαμβάνει οδοποιία (βελτίωση των χαρακτηριστικών υπάρχουσας οδού) μήκους 4000m και έργα προστασίας της παράκτιας οδοποιίας & της ακτής μήκους περί τα 1200m (έργα παράλληλα και κάθετα στην ακτή) σε συνδυασμό με περιορισμένο τεχνητό εμπλουτισμό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνοπτικά οι εργασίες που περιλαμβάνει το προτεινόμενο έργο προστασίας της ακτής είναι:
Καθαιρέσεις των επικίνδυνων για την Δημόσια ασφάλεια παλαιών κατασκευών (τσιμεντένιοι αγωγοί ομβρίων, μεταλλικές κατασκευές, ογκόλιθοι κα) που βρίσκονται στην ζώνη ανάπτυξης του έργου
•Εμπλουτισμός της παραλίας και του παράκτιου πυθμένα με χάλικες και άμμο σε όλη την ζώνη τοποθέτησης του έργου προστασίας – τοποθέτηση τεχνητού ύφαλου αναβαθμού απόσταση 20m από την ακτή.
•Επί τόπου κατασκευή των ύφαλων προβόλων από σκυρόδεμα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

1. Κατασκευή φρεατοπασσάλων για την αντιστήριξη της οδού
2. Καθαιρέσεις των παλαιών κατασκευών (τοιχία αντιστήριξης της οδού, τσιμεντένιοι
αγωγοί ομβρίων & χειμαρρικής απορροής, ογκόλιθοι κα) που βρίσκονται στην ζώνη
ανάπτυξης του έργου
3. Ανακατασκευή της οδοποιίας με βάση την Συγκοινωνιακή Μελέτη και θωράκιση των
τοιχίων σε επιλεγμένα σημεία που έχει καθορίσει η Ακτομηχανική Μελέτη
4. Κατασκευή ποδηλατοδρόμου & διάστρωση με κυβόλιθους
5. Τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κυλίνδρων από Γεωύφασμα στην προσδιορισμένη από την μελέτη, θέση & Πλήρωση του κυλίνδρου με ειδικό σκυρόδεμα
6. Τοποθέτηση τεχνητού αναβαθμού και Εμπλουτισμός της παραλίας και του παράκτιου πυθμένα με άμμο/χάλικες σε όλη την ζώνη τοποθέτησης του έργου προστασίας.

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Η περιοχή μελέτης περιλαμβάνει τον οδικό άξονα της οδού Ποσειδώνος (από τη συμβολή της με την οδό Συρογιάννη) και της οδού Ελευθερίας έως τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου.
Πρόκειται για την παραλιακή οδό του Ρίου συνολικού μήκους 4,3 km που ενώνει το Πόρτο Ρίο με την περιοχή Περιβολάκια. Κατά μήκος του άξονα εντοπίζεται παρόδια στάθμευση, λόγω των υφιστάμενων χρήσεων γης και καταγράφονται υψηλές ταχύτητες σε τμήματα των οδών, όπου τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά το επιτρέπουν.
Στόχος της πρότασης είναι η ασφαλής ενσωμάτωση του πεζού και του ποδηλάτου στο παραλιακό μέτωπο του Ρίου χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα προσπέλασης στους χρήστες του αυτοκινήτου.
Να σημειωθεί, πως ήδη Περιφέρεια και Δήμος βρίσκονται σε επαφή με το Υπουργείο Εσωτερικών για να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση του έργου.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΡΟΓΚΑΝ

Την ίδια ώρα, υπάρχει και η περίφημη μελέτη Ρογκάν, η οποία όπως τόνισε ο κ. Πελετίδης έχει επικαιροποιηθεί και ήδη βρίσκεται στη Διαχειριστική της Περιφέρειας για να αναζητηθεί πίστωση μέσω του ΕΣΠΑ. Όπως είπε, ο Δήμαρχος στο Συμβούλιο πρόκειται για μία μελέτη πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει ουσιαστικές παρεμβάσεις σε όλη την ακτογραμμή από τα Καμίνια έως την Παραλία.
«Ζητάμε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να μπορέσουμε άμεσα να προχωρήσουμε σε δράσεις αποκατάστασης των ζημιών μέχρι να προχωρήσουν τα έργα προστασίας που διεκδικεί η πόλη μας εδώ και χρόνια. Από τις προηγούμενες ζημιές είχαμε συναποφασίσει με την Περιφέρεια να αναλάβει τη μελέτη για το Ρίο, την οποία και έχουμε, διεκδικώντας από το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότηση», τόνισε ο κ. Πελετίδης και προσέθεσε πως άμεσα πρέπει να ενταχθούν προς αποκατάσταση και τμήματα των Αραχωβιτίκων και των Βραχνεΐκων που υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Η ΜΑΡΙΝΑ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις ζημιές που υπέστη η Μαρίνα της Πάτρας. «Η Μαρίνα δεν έχει καν αδειοδότηση ως τουριστικός λιμένας. Πρόσφατα κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να έχουμε χωροθέτηση και νομιμοποίηση της Μαρίνας, ενώ έχουν ολοκληρωθεί και οι στατικές μελέτες για τα περιφερειακά της κτίρια. Η Μαρίνα και η αποκατάσταση των ζημιών μας απασχολεί ιδιαίτερα», τόνισε ο κ. Πελετίδης.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O κύβος ερρίφθη-Σήμερα η μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία του Δήμου Πατρέων, συλλόγων, σωματείων και φορέων με προορισμό το Σύνταγμα

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ασυγκράτητοι» ακόμη κι εν μέσω χιονιά οι Πατρινοί θα πραγματοποιήσουν σήμερα… απόβαση στο Σύνταγμα, συμμετέχοντας στη μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων και το Εργατικό Κέντρο.

Εργατικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς που λαμβάνουν μέρος στην πορεία από την Πάτρα, θα ενώσουν τις φωνές τους στο Σύνταγμα με τη συγκέντρωση που οργανώνουν εργατικά συνδικάτα και φορείς της Αττικής, σε μια μεγάλη αγωνιστική συνάντηση, για την ικανοποίηση μίας σειράς από αιτήματα.

Στόχος, να ακουστούν δυνατά οι διεκδικήσεις τους απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης.

Η αναχώρηση των φορέων της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 π.μ. έξω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Στην Ομόνοια θα γίνει αγωνιστική «υποδοχή» από μαζικούς φορείς του Δήμου Αθήνας και φοιτητικούς Συλλόγους. Θα ακολουθήσει κοινή πορεία ως το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκονται Συνδικάτα και φορείς της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΒΟΙ

Στην κινητοποίηση με σύνθημα «Τίποτα δεν μας χαρίζεται! Όλα κατακτούνται! Παλεύουμε μαζί για τη ζωή, τη δουλειά και τα δικαιώματά μας, για την ικανοποίηση όλων των αναγκών μας!» αναμένεται να συμμετέχουν περισσότερα από 40 τουριστικά λεωφορεία που έχουν μισθώσει σύλλογοι και φορείς με σκοπό τη μεταφορά των μελών τους και όσων επιθυμούν να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα, ιδιώτες με Ι.Χ., ακόμη και απορριμματοφόρα του Δήμου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών του Δήμου, Βασίλη Παπανδριανό, «Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Όχι μόνο συμφωνούμε με αυτήν την πρωτοβουλία, αλλά δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της». Συμπληρώνει ότι «οι ανάγκες των εργαζομένων, των ανέργων, συνολικά του λαού της Πάτρας, εκφράζονται μέσα από την κινητοποίηση», χαιρετίζει τη συγκέντρωση των συνδικάτων της Αθήνας στο Σύνταγμα και υπογραμμίζει πως «μόνο μέσα από τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα».

Χθες, πάντως συνεχίστηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών φορέων, συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών.

Τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και τη συμμετοχή τους στην πορεία αποφάσισαν επίσης οι φορείς:

  1. Η Πρόεδρος, Σοφία Μητρούλια και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας

Αραχωβιτίκων

  1. Η πρόεδρος, Ελένη Τζίφα και τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του

Αλιευτικού Καταφυγίου Πατρών

  1. Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων
  2. Ο Αλιευτικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων
  3. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αραχωβιτίκων
  4. Ο Αθλητικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων-Ακταίου «Αίαντας»
  5. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σουλίου Πάτρας “Η Πρόοδος”
  6. Ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Πάτρας

Τη συμπόρευση τους, τέλος, στη μεγάλη πορεία, ανακοίνωσαν, επίσης σήμερα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ηλεκτρολόγων Υπολογιστών, ΣΕΥΠ και Μεταπτυχιακών & Υποψηφίων Διδακτόρων Φυσικού “Γαλιλαίος”.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ, με ανακοίνωσή της στηρίζει την απόφαση των Συλλόγων – Μελών της στην Αχαΐα για συμμετοχή τους στη μεγάλη, με όλα τα μέσα πορεία αγώνα και διεκδίκησης.

ΑΝ. ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: XΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Σε δήλωσή της σχετικά με την κινητοποίηση η αντιδήμαρχος Πολεοδομικού, Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δ.Ε., Αναστασία Τογιοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «για το έτος 2022 οι Δήμοι όλης της χώρας θα πάρουν 244 εκατομμύρια λιγότερα από πέρυσι, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια συνταξιοδοτήθηκαν στο Δήμο Πατρέων πάνω από 60 άτομα χωρίς να προσληφθεί ούτε ένας.

Χωρίς λεφτά και χωρίς προσωπικό που πάνε τα πράγματα; Η απάντηση είναι αυτονόητη, στην ιδιωτικοποίηση. Είναι η ώρα να απαιτήσουμε όλοι μαζί για τους νέους που ζητάνε ζωή με αξιοπρέπεια, για τους ανέργους που δεν αξίζουν ζωή με το σταγονόμετρο, για τους  συνταξιούχους που δεν αξίζουν την απαξίωση και τον παραγκωνισμό».

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βεντέτα στην Ναύπακτο: Βγήκε από τη φυλακή μετά από 20 χρόνια και τον ξυλοκόπησαν άγρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια υπόθεση που προκαλεί σοκ στην Ναύπακτο, ένας τσιγγάνος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και οι πληροφορίες λένε πως ο άτυχος άνδρας, είχε μόλις αποφυλακιστεί για φόνο.

Πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα, που αποφυλακίστηκε την Πέμπτη, 27.01.2022, στις 16:00 το απόγευμα από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Ο 52χρονος είχε φυλακιστεί πριν 20 χρόνια, για την δολοφονία με μαχαίρι ενός άλλου τσιγγάνου, γιου γνωστού κλαρινίστα.

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτιε την ποινή του ως πολύ ήσυχος άνθρωπος, ενώ όταν τον ενημέρωσαν πως αποφυλακίζεται, έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο 52χρονος πήγε στην Άμφισσα. Από εκεί πήρε το λεωφορείο και έφτασε στην Ναύπακτο, όπου κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στον καταυλισμό. Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του npress, οι υπόλοιποι δεν είχαν ξεχάσει και δεν είχαν συγχωρέσει. Όταν τον είδαν, μαζεύτηκαν και του επιτέθηκαν άγρια, χτυπώντας τον με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αυτή την στιγμή, ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν έχουν κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αδερφό ή κάποιον άλλον συγγενή του για να τον ενημερώσουν…

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συμπολίτες που κηδεύονται το Σάββατο(29/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΚΗΔΕΙΕΣ
Τον πολυαγαπημένο μας
ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΟΔ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
(ΕΤΩΝ 50)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Ρουπακιάς Τριταίας.
Η σύζυγος: Γεωργία.

Τα παιδιά: Θεοδόσιος, Νικόλαος. Τα αδέλφια: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γαβριήλ Παπαδόπουλος, Αγγελική και Σταμάτιος Νικολακόπουλος.

Τα πεθερικά: Νικόλαος και Ακριβή Στασινοπούλου. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
* Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο «Αντωνοπούλειο Ίδρυμα».
Γραφείο Τελετών «Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ» ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ν. – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ο.Ε. (Πατρών-Κλάους 15 (απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ). Τηλ.: 2610-336.825, 6949-713.524, 6973-794.448.

 

ΚΗΔΕΙΕΣ
Την σεβαστή και αγαπημένη μας
ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΡ. ΖΑΠΑΝΤΗ
(ΕΤΩΝ 79)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Προαστίου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Προαστίου.
Ο σύζυγος: Γεράσιμος. Τα παιδιά της: Μαρία, Αθηνά. Ο εγγονός της: Ραφαήλ-Μιχαήλ. Τα αδέλφια της: Παναγιώτα (χήρα) Γαβρ. Δρακάτου, Μαρία (χήρα) Γεωργ. Ζαπάντη, Μαρία (χήρα) Παν. Ζαπάντη, Διονύσης και Άννα Ζαπάντη, Λάμπρος και Παρασκευή Ζαπάντη, Αγγελική (χήρα) Νικ. Κατσαΐτη. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Την αγαπημένη μας
ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝ. ΠΑΣΤΟΥ
(ΕΤΩΝ 86)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Ευγενικού Ζαρουχλεΐκων. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Μπεγουλακίου.
Τα παιδιά της: Αθηνά (χήρα) Δημ. Παπαδή, Ιωάννα και Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Γεώργιος και Διονυσία Αυλωνίτη, Μαρία και Βασίλειος Παναγιωτόπουλος. Οι αδελφοί. Οι εγγονοί. Η δισέγγονη. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών και Μνημοσύνων ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Γεωργίου Παπανδρέου 73 (πρώην Καλαβρύτων). Τηλ.: 2610-342.446, κιν.: 6974-761.782, 6974-761.783. e-mail: [email protected] Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Τον αγαπημένο μας πατέρα, αδελφό, παππού και θείο
ΑΛΕΞΙΟ ΓΕΡΑΣ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
(ή ΑΛΕΞΑΚΗ – ΕΤΩΝ 95)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρλας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό ώρα 2.30 μ.μ.
Τα παιδιά: Ανδρέας Νικολόπουλος, Γεράσιμος και Μαρία Νικολοπούλου. Τα εγγόνια: Αναστασία και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Μαρία-Ελένη Νικολοπούλου, Ειρήνη Νικολοπούλου. Τα αδέλφια: Μιχάλης και Ελένη Νικολοπούλου, Θεώνη και Νικόλαος Τριανταφυλλόπουλος. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κάτω Αχαΐα, τηλ.: 26930-22.664, 23.465, Βραχνέικα τηλ.: 2610-671.685, κιν.: 6972-446.720. Ανοικτά καθ’ όλο το 24ωρο.

ΚΗΔΕΙΕΣ
Την σεβαστή και αγαπημένη μας
ΑΚΡΙΒΗ ΔΗΜ. ΜΑΛΟΥΤΑ
(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΛΙΟΛΗ – ΕΤΩΝ 63)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας ΚορωνησίαςΆρτης.
Ο σύζυγος: Δημήτριος. Τα παιδιά της: Ιζαμπέλα και Σταύρος Κυριόπουλος, Στέφανος Μαλούτας, Μαρία Μαλούτα. Τα εγγόνια της: Αφροδίτη, Κωνσταντίνος. Τα αδέλφια της. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Την πολυαγαπημένη μας
ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ
(σύζυγο ΑΝΔΡΕΑ ΤΑΣΣΥ – ΕΤΩΝ 64)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 2 μ.μ. από τον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.
Ο σύζυγος: Ανδρέας. Τα παιδιά της: Κατερίνα και Νικηφόρος, Μαριάνα και Gabriel. Τα εγγόνια της: Ορέστης, Elio. Οι γονείς της: Φίλιππος Μάλλιας, Μαρία Κρεμανταλά. Τα αδέλφια της. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Την σεβαστή και αγαπημένη μας
ΕΛΠΙΝΙΚΗ (χήρα) ΣΩΤ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ
(ΕΤΩΝ 91)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.
Τα παιδιά της. Τα εγγόνια της. Ο δισέγγονός της. Τα αδέλφια της. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Την αγαπημένη μας
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
(ΕΤΩΝ 61)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο στα Βαλιμίτικα Αιγίου.
Ο σύζυγος: Πέτρος. Τα παιδιά της: Νικόλαος, Γεώργιος. Οι αδελφοί: Χαρίκλεια και Σπύρος Κορίζης, Μαρία Σωτηροπούλου. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
ΤελεταίΚΩΝ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ. Α’ Γραφείο: Ιωνίας 64, Πάτρα -τηλ.: 2610-341.608, 325.417. Β’ Γραφείο: Διγενή Ακρίτα 89, Προάστιο Πατρών (Παν. Νοσοκομείο Ρίου) -τηλ.: 2610-451.566. κιν.: 6932-930.023. Γίνονται τελετές κατηγορίας με ασφαλιστικά ταμεία.

Τον αγαπημένο μας
ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΩΝ. ΒΙΚΑΤΟ
(ΕΤΩΝ 64)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεΐκων Πατρών.
Η σύζυγος: Λαμπρινή. Τα παιδιά του: Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα Βικάτου, Ανδρέας και Αικατερίνη Βικάτου. Τα εγγόνια του: Σπυρίδων, Δημήτρης, Λαμπρινή. Τα αδέλφια του: Βασιλική και Κωνσταντίνος Ξυλιάς, Αλέξιος και Μαρία Βικάτου, Ιουλία και Δημήτριος Νικολακόπουλος, Αικατερίνη και Ανδρέας Πάτσης, Χρήστος και Βασιλική Παππά. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
ΤελεταίΚΩΝ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ. Α’ Γραφείο: Ιωνίας 64, Πάτρα -τηλ.: 2610-341.608, 325.417. Β’ Γραφείο: Διγενή Ακρίτα 89, Προάστιο Πατρών (Παν. Νοσοκομείο Ρίου) -τηλ.: 2610-451.566. κιν.: 6932-930.023. Γίνονται τελετές κατηγορίας με ασφαλιστικά ταμεία.

Τον πολυαγαπημένο μας
ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓ. ΤΟΛΙΑ
(ΕΤΩΝ 95)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου.
Η σύζυγος: Κωνσταντίνα. Τα τέκνα: Νεκτάριος Τόλιας, Όλγα Τόλια και Νικόλαος Καρβελάς. Οι αδελφοί: Παρασκευή και Γιώργος Τσερεμέγκλης, Χαρά (χήρα) Ανδρ. Θωμοπούλου, Ανθούλα (χήρα) Κων. Δάρρα, Λαμπρινή (χήρα) Ιωάν. Τόλια. Οι εγγονοί: Σοφία, Αθανάσιος. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ. Α΄ Πανεπιστημίου 15 – Τηλ.: 2610-436.425. Τηλ. οικίας: 2610-641.360, κινητό: 6932-324.062. Β΄ Πατρών-Πύργου 214 (Βραχνέικα).

Την πολυαγαπημένη μας
ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝ. ΜΠΑΤΣΙΚΑ
(ΕΤΩΝ 74)
Κηδεύουμε Σάββατο 29-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νιφορεΐκων. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 11 π.μ.
Ο σύζυγος: Αθανάσιος. Τα τέκνα: Δήμητρα και Αργύρης, Νικόλαος και Γεωργία, Θεόδωρος και Θάλεια. Ο αδελφός: Ιωάννης Αργυρός. Τα εγγόνια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 62 – ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ.Τηλ.: 26930-24.793. Κιν.: 6978-074.598. E-mail: [email protected] (Διανυκτερεύει).

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα