Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Παναιγιάλειος:«Θα μας βρει απέναντί του»-Αναφέρει με ανακοίνωση η διοίκηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι διοικούντες την Αιγιώτικη ομάδα με ανακοίνωσή τους, τονίζουν πως: «Είναι εδώ, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούν, για να στηρίξουν την ορθή λειτουργία του συλλόγου και ουδέποτε μερίδιο ευθύνης». Και προσθέτει: «Πήραμε τη διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου παμψηφεί σε Γενική Συνέλευση που διεξήχθη προκειμένου να καλυφθεί το διοικητικό κενό που υπήρχε.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τότε κανείς δεν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο διοικητικό κενό. Αντίθετα εμείς αναλάβαμε, γνωρίζοντας ότι ταυτόχρονα αναλαμβάναμε και τα χρέη που ακολουθούν το σύλλογο. Για αυτό το λόγο τονίζουμε ότι όποιος επιχειρήσει με πλάγιες μεθόδους να παρουσιαστεί ως σωτήρας του συλλόγου θα μας βρει απέναντί του, όπως και τον αρμόδιο εισαγγελέα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Παναιγιάλειου, αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναιγιάλειου είναι εδώ και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να στηρίξει την ορθή λειτουργία του συλλόγου, παρότι τα αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας δεν βοηθούν την προσπάθειά της να βρει τα απαραίτητα οικονομικά στηρίγματα σε μία δύσκολη οικονομικά και όχι μόνο περίοδο, εν μέσω πανδημίας. Ποτέ δεν αρνήθηκε το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί και ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από βάσιμες δικαιολογίες που δεδομένα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, όπως τραυματισμοί, έλλειψη υποδομών και συγχρόνως πολλά κρούσματα κορονοϊού  στην ομάδα. Αντίθετα, η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου, είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε επενδυτή θέλει να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του συλλόγου και στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι για την επιστροφή του Παναιγιάλειου εκεί που του αρμόζει αγωνιστικά και σύμφωνα με την ένδοξη ιστορία του. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η διοίκηση θα ανακοινώσει αύριο την ώρα και την τοποθεσία που θα πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 18 Δεκεμβρίου.

Ροή ειδήσεων