Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (6/12)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με έντονη διάθεση καθώς τις πρώτες ημέρες της φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα τα οποία αφορούν στον οικονομικό τομέα και σε είχαν απασχολήσει και το τελευταίο διάστημα του Νοεμβρίου. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη ψυχραιμία σου και να «καλύψεις» και κάποια νεύρα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

 

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε απασχολήσει ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία και είχε κάνει ξανά την εμφάνισή του το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Ο Άρης λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί ξανά την έκλειψη Σελήνης που είχε πραγματοποιηθεί στις 19/11 και ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε.

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους, ιδιαίτερα αν αυτές έρχονται ως εκκρεμότητα από τον προηγούμενο μήνα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να τις διευθετήσεις πρωτίστως επικοινωνιακά και έπειτα πρακτικά.

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ίσως να κάνει την εμφάνισή του ένα αισθηματικό ζήτημα το όποιο σε είχε απασχολήσει αρκετά και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Ο Άρης βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και λίγο πριν φύγει θα ενεργοποιήσει την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 19/11, κάτι που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο θέματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε.

 

 

Λέων

Η εβδομάδα είναι από τις τελευταίες απαιτητικές για εσένα, καθώς την επόμενη εβδομάδα οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις καλά. Για αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία οικογενειακή είτε μία επαγγελματική υπόθεση και φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν ένταση.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα δώσουν προτεραιότητα σε θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, με οικεία σου πρόσωπα αλλά και με κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να έχεις διευθετήσει πριν τα Χριστούγεννα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο προσφέρει άνεση στην επικοινωνία, η οποία θα βοηθήσει ουσιαστικά στο να διευθετήσεις επικοινωνιακά κάποια ζητήματα και κυρίως το πρακτικό κομμάτι αυτών των ζητημάτων.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κρατηθείς έστω και για λίγο μακριά από σκέψεις οι οποίες αφορούν υποχρεώσεις και δουλειές που πρέπει να γίνουν. Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11/12 και μπορεί να φέρει ένα καλό νέο το οποίο θα φορά την προσωπική σου ζωή.

 

 

Σκορπιός

Μπορεί να είναι έντονη και απαιτητική για εσένα καθώς ο Άρης βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και λίγο πριν αποχωρήσει φαίνεται πως θα ενεργοποιήσει ξανά την έκλειψη που είχε πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 19/11. Αυτό θα φέρει θέματα τα οποία αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο και δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν και ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τα μέσα του Νοεμβρίου.

 

 

Τοξότης

Η εβδομάδα θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς τα «απόνερα» της έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στις 4/12 στο ζώδιό σου φέρνουν εξελίξεις και σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Πέρα από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν και θα αφορούν τον παραπάνω τομέα τα οποία θα χρειαστούν προσοχή και διαχείριση εκ μέρους σου, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία καλή εβδομάδα για εσένα.

 

 

Αιγόκερως

Αρκετές ημέρες αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις κούραση -όχι μόνο σωματική αλλά και συναισθηματική- καθώς τα γεγονότα και τα δεδομένα που αφορούν σημαντικά ζητήματα της ζωής σου αλλάζουν, κάτι το οποίο δημιουργεί εσωτερική αναταραχή. Θα έχεις φέρει δίπλα σου άτομα στα οποία θα μπορέσεις να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις και να βρεις συμμάχους.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς οι πρώτες ημέρες της μπορεί να είναι πιο απαιτητικές λόγω κάποιων επαγγελματικών αλλά και οικογενειακών υποχρεώσεων, όμως όσο οδεύουμε προς το τέλος της τόσο καλύτερα θα γίνονται τα πράγματα. Θα υπάρξει επαφή -είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως- με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με ένα ταξίδι που είχες κατά νου και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε κάποια από τα σχέδιά σου. Προσπάθησε -όποια ζητήματα και να θέλεις να διευθετήσεις- να τους δώσεις προτεραιότητα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας που η επικοινωνία δεν θα φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement