Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σήμερα το «αντίο» στον καθηγητή, Στέφανο Πατέντα

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Στέφανου Πατέντα, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 58 ετών μετά από ανίατη μάχη.

Οι συνάδελφοί του στο 9ο ΓΕΛ Πάτρας τον αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς. Όπως αναφέρουν «ο Στέφανος Πατέντας, ο γυμναστής του σχολείου μας, ήταν εξαίρετος συνάδελφος και άνθρωπος. Η απώλεια του αφήνει κληρονομιά την ενεργητικότητα του, το ένθερμο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το σχολείο του, τη δίψα του για ζωή.

Ο Στέφανος διέθετε ένα σπάνιο δυναμισμό, ο οποίος μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα κατόρθωνε να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή. Διαψευστήκαμε. Διαπιστώσαμε έμπρακτα ότι το δώρο της ζωής δεν είναι δεδομένο. Ο Στέφανος ήταν άξιος συνάδελφος, σύζυγος, πατέρας. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου ΓΕΛ Πάτρας εκφράζουν τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα μας λείψει. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, αναφέροντας πως «το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας για την απώλεια του συναδέλφου Στέφανου Πατέντα, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του απελθόντος. Στην μνήμη του, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της περιοχής μας».
Συντετριμμένη η σύζυγός του, αλλά και οι δύο του κόρες, μαζί με συγγενείς και συναδέλφους του θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα στις 14.00 από τον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement