Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Παναχαϊκή: Ο Γιάννης Μπαλτιμάς νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγή σκυτάλης στην Παναχαχαϊκή και τη θέση προπονητή τερματοφυλάκων στην κοκκινόμαυρη ομάδα από σήμερα, παίρνει ο Γιάννης Μπαλτιμάς με τον Δημήτρη Κόμπλα να αναλαμβάνει άλλο πόστο. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπαλτιμά. Ο Γιάννης Μπαλτιμάς αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα μας και από την Τρίτη (7/12) έπιασε δουλειά καθώς βρέθηκε στην προπόνηση. Ο Γιάννης Μπαλτιμάς έχει υπάρξει επί σειρά ετών επαγγελματίας τερματοφύλακας με μεγάλη θητεία στην Παναχαϊκή και πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

ΣΚΑΟΥΤΕΡ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΠΛΑΣ

Από την άλλη, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε επίσης σήμερα η Παναχαϊκή για τον Δημήτρη Κόμπλα αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει μία τροποποίηση συνεργασίας που αφορά τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Δημήτρης Κόμπλας δεν θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων ωστόσο παραμένει συνεργάτης της ομάδα μας από άλλο πόστο. Μαζί με τον Φερνάντο Μπραντάν που ήδη ασχολείται με τις αναπτυξιακές ηλικίες, θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση νεαρών ποδοσφαιριστών και ειδικότερα τερματοφυλάκων της περιοχής και όχι μόνο με απώτερο σκοπό τη στελέχωση των Κ ομάδων της Παναχαϊκής όταν αυτές δημιουργηθούν».


Ροή ειδήσεων

Advertisement