Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Κορωνοϊός: Ο μακάβριος χορός του με το αλφάβητο!- Της Αμαλίας Γ. Κουσαδιανού- Διδάχου

Published

on

 

Κορωνοϊός λοιπόν, ο καβαλιέρος! Ντάμες του, οι μεταλλάξεις! Βήματα, τα γράμματα του αλφάβητου!

Ας πούμε άλφα (α) την πρώτη φάση. Ένα άγνωστο ζευγάρι εισβάλλει στην παγκόσμια σκηνή και παρασύρει εκατομμύρια ανθρώπους στα θανατηφόρα βήματά του.

Ο χορός συνεχίζεται μα ο καβαλιέρος λαχταρά καινούργια ντάμα και την βρίσκει στην μετάλλαξη δέλτα (δ). Τώρα αρχίζουν τις hard-rock,φιγούρες, σκληρές και βίαιες, με τα νοσοκομεία του πλανήτη να στενάζουν, τους γιατρούς να αγκομαχούν εξαντλημένοι και το νοσηλευτικό προσωπικό να καταρρέει.

«Ας τελειώσει ο χορός» είναι πια η παράκληση στα χείλη όλων. Η μέγιστη, η θερμή αλλά και η ανεκπλήρωτη.

Επειδή ο καβαλιέρος κορωνοϊός βαριέται πάλι την ντάμα του, αναζητά την καινούργια αυτή τη φορά στη μετάλλαξη όμικρον (ο).

Η κριτική επιτροπή – γιατροί εκτιμούν ότι τούτη η ντάμα δεν είναι τόσο εξασκημένη στα βήματα. Τι θα γίνει επομένως; Θα συνεχίσει την εξερεύνησή του για νέο ζευγάρωμα, έτσι παμπόνηρος, ύπουλος και με την τεράστια ανάγκη του να επιβιώσει;

Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν εξαντληθούν τα γράμματα του αλφάβητου! Θα χρειαστεί τότε η παρέμβαση του καθηγητή Μπαμπινιώτη, για την ανακάλυψη νέων γραμμάτων!

Ξέχασα μία… λεπτομέρεια: Ο κορωνοϊός έχει κι αυτός την αχίλλειο φτέρνα του. Αν του κάνεις εκεί το εμβόλιο, τον αφάνισες!

Μόνο έτσι, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε με μια παγκόσμια φωνή: Ας αρχίσει ο χορός!

Ο χορός της ελεύθερης, της καθαρής ζωής μας! Μόνο έτσι!

Ροή ειδήσεων

Advertisement