Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Παναιγιάλειος: Φοβερά πράγματα, ο Φάνης Γκέκας παραιτήθηκε χθες σήμερα έμεινε!

Δημοσιεύθηκε

στις

Πράματα και θάματα συνέβησαν στο χθεσινό  παιχνίδι του Παναιγιάλειου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (ήττα με 2-1) με τον τεχνικό της Μαύρης Θύελλας Φάνη Γκέκα να υποβάλει την  παραίτησή του μετά τη λήξη του αγώνα.

Σήμερα ωστόσο ο Φάνης Γκέκας ανακάλεσε την απόφασή του και έτσι η Αιγιώτικη ομάδα, θα συνεχίσει να τον έχει στον πάγκο της και θα πορευτεί μαζί του και στο αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Παναχαϊκή!

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Παναιγιαλείου, αναφέρει: «Σήμερα (σ.σ. χθες 8/12) μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ο προπονητής της Φάνης Γκέκας, μας ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό, από τη προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Γκάμαρη, μην μπορώντας να αναστρέψει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό μας σύλλογο. (Την απόφαση να παραιτηθεί την είχε ανακοινώσει μετά τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στους ποδοσφαιριστές του).

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του σωματείου μας που νομιμοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) με απόφαση του Πρωτοδικείου Αιγίου με συγκεκριμένο χρόνο και αρμοδιότητες, ήρθε σε επαφή μαζί του και αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί θα συναντηθεί με τον Φάνη Γκέκα, προκειμένου να του αναπτύξει το πλάνο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, το οποίο θα είναι κτισμένο σε υγιείς βάσεις, με το μέλλον να είναι αντάξιο της ιστορίας της ομάδας μας, με σκοπό να τον μεταπείσει και να δοθούν παράλληλα όλα τα εχέγγυα προκειμένου να συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία και να την οδηγήσει μαζί με τη διοίκηση και τους φιλάθλους της στη θέση που πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται.

Υ.Γ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η μετάβαση της ομάδας μας σε ένα διοικητικό καθεστώς που θα εμπνέει σταθερότητα και υγεία και θεωρούμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ είναι ο πλέον βασικός παράγοντας που η παραμονή του θα εγγυηθεί τη μετάβαση σε αυτή τη νέα σελίδα.

Αναγνωρίζουμε και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την προσφορά του κάτω από τις μέχρι τώρα αντίξοες συνθήκες και ευελπιστούμε ότι θα μεταπειστεί στην απόφασή του να αποχωρήσει από το Παναιγιάλειο.  Η Νέα Διοικούσα Επιτροπή της Ομάδας μας».

Ροή ειδήσεων