Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Θέλει τη διάκριση η Νάπολι

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθαμε ήδη τις 15 από τις 16 ομάδες της νοκ-άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Βιγιαρεάλ μεταφέρθηκε για σήμερα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών στη βόρεια Ιταλία. Σήμερα, όμως, έχουμε τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Μάθε τα πάντα για την βετ365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν με στόχο τις νίκες στα ματς τους, όμως στοιχηματικά θα μας απασχολήσει μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση που θα γίνει στη Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να υποδέχονται τη Λέστερ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ο μεγάλος στόχος της Νάπολι, κακά τα ψέματα, είναι το πρωτάθλημα στην Ιταλία, όμως η σεζόν είναι γεμάτη και δύσκολα θα έλεγε όχι σε μια διάκριση στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια διοργάνωση βατή για εκείνη. Οι Ιταλοί έχουν κάνει μέτριες εμφανίσεις στο Γιουρόπα, όμως τη τελευταία αγωνιστική γνωρίζουν πως με νίκη επί της Λέστερ θα είναι στην επόμενη φάση. Ο Σπαλέτι θα έχει πολλές απουσίες και πιθανότατα θα έχει παίκτες από τη β’ ομάδα στην αποστολή, όμως είναι ένας «τελικός» και όποιοι παίξουν θα τα δώσουν όλα. Οι πιο σημαντικές απώλειες είναι οι Κουλιμπαλί, Όσιμεν, Ανγκισά, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Μανωλάς, Γκουλάμ, Ρουίθ και Ινσίνιε.

ΛΕΣΤΕΡ: Πηγαίνει στη Νάπολι πραγματικά «μισή», όμως θα παίξει για δυο αποτέλεσματα, καθώς ακόμα και η ισοπαλία θα τη κρατήσει πάνω από τους Ιταλούς. Ο Ρότζερς καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης έχει χρησιμοποιήσει ένα «μείγμα» βασικών και αναπληρωματικών, όμως στην Ιταλία ο βορειοϊρλανδός θα αναγκαστεί να βάλει αρκετές «ρεζέρβες» για να πάρει τη πρόκριση. Στην Αγγλία έμειναν ονόματα όπως οι Ιενάτσο, Πέρεθ, Φοφανά, Τζάστιν, Βέστεργκαρντ, Αμάρτεϊ, Λούκμαν, Περέιρα και πιθανότατα στο πάγκο θα μείνει ο Σμάιχελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και για τις δυο ομάδες, μιας και όποια κερδίσει θα περάσει στην επόμενη φάση. Η Νάπολι δείχνει πιο έτοιμη για τη πρόκριση παρά τις απουσίες, τη στιγμή που η Λέστερ έχει σε πρώτο πλάνο το πρωτάθλημα. Θα πάρουμε τον άσο του 2.17 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement