Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κάλπες στην ΟΕΒΕΣΝΑ στις 18 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεταπροσεχές Σάββατο 18 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωϊ έως τις 7 το βράδυ, θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας (ΟΕΒΕΣΝΑ), όπως ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστοκή συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας ο νυν πρόεδρος, Παναγιώτης Σκέντζος, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Στη διάρκεια της συνέλευσης, υπήρξαν και στιγμές έντασης, ιδίως όταν από την παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία ΕΒΕ, ζητήθηκε να δοθεί το μητρώο μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία.
Η άρνηση του προεδρείου προκάλεσε αντιδράσεις, χωρίς να δοθεί λύση, ενώ υπήρξε αντιπρόταση να δοθούν στις παρατάξεις, μόνο τα σωματεία που συμμετέχουν και ο εκπρόσωπος τους.
Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία της ΟΕΒΕΣΝΑ, στην οδό Αράτου 21, 1ος όροφος και όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου, πρέπει να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ομοσπονδία, θα γίνει εκλογή μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΓΣΕΒΕΕ.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές θα κατατεθούν την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 8:00 -9:00 το απόγευμα, στα γραφεία, Αράτου 21, 1ος όροφος, στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, την οποία αποτελούν οι Γεώργιος Δριμάλας, Βασίλειος Στασινόπουλος, Γεώργιος Δημητρακόπουλος (τακτικά μέλη) και Μάριος Κάρδαρης (αναπληρωματικό μέλος).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement