Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πύργος: Πυροβολισμοί χθες το βράδυ αναστάτωσαν τους κατοίκους

Δημοσιεύθηκε

στις

Από δυνατούς κρότους που σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα πρόκειται για πυροβολισμούς, αναστατώθηκε η ανατολική πλευρά της πόλης και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της οδού Αλφειού χθες το βράδυ.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Πύργου μετέβησαν στην περιοχή, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξέτασαν τους χώρους που σύμφωνα με την καταγγελία ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, όπως επίσης έλαβαν και κάποιες μαρτυρίες κατοίκων επί της οδού Αλφειού.

Παράλληλα, οι άνδρες της Ασφάλειας φαίνεται ότι εξετάζουν και οπτικοακουστικό υλικό επιχειρήσεων ή κατοικιών που για λόγους ασφαλείας διέθεταν κάμερες στην περιοχή, προκειμένου να εξακριβώσουν είτε τους δράστες των πυροβολισμών, είτε κάποια άλλη ύποπτη κίνηση.

Πρόκειται για περιστατικό ιδιαίτερα περίεργο, από το οποίο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες θα μπορούσε να υπάρξει και άμεσος κίνδυνος για τη ζωή συνανθρώπων μας και κυρίως εργαζομένων, αφού εκείνη την ώρα λειτουργούσαν επιχειρήσεις και πρατήρια καυσίμων στο συγκεκριμένο σημείο.

https://www.patrisnews.com/pyrgos-pyrovolismoi-chthes-to-vrady-anastatosan-toys-katoikoys/


Ροή ειδήσεων

Advertisement