Connect with us

Ερασιτεχνικό

Άλωσαν το «Κάνιστρας» οι «κόκκινοι διάβολοι» (Δείτε φωτό)

Published

on

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε ο Δαβουρλής καθώς επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας του Αχαιού Σαραβαλίου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Δημήτρη Ράπτη προηγήθηκαν στο 17’ με τον Γασπαριανάτο (0-1) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 54’ ο Καντάς του Αχαιού (1-1). Ο Δαβουρλής πήρε ξανά κεφάλι… στο 57’ με τον Νίκο Κουμπουρλή (1-2) για να κάνει το 1-3 στο 70’ ο Μακρής. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Κουμπουρλής στο 75’ της συνάντησης.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός στο 80’ και 85’ έχασε δύο πέναλτι με τον Κυριαζόπουλο και τον Λαζανά τα οποία απέκρουσε ο «μικρός» Γιώργος Παπανικολάου που είχε αντικαταστήσει τον Θωμά στο ημίχρονο.

Με αυτά τα δύο πέναλτι ο Αχαιός φτάνει τα τέσσερα συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΑΧΑΙΟΣ (Ν. Δημητρόπουλος): Χατούπης (79’ Στεφανόπουλος), Σουβαλιώτης, Καπογιαννόπουλος, Κλουκινιώτης, Κυριαζόπουλος, Ανδριέλος, Μαρούλης (69’ Καφεντζής), Καντάς, Σπυρόπουλος (62’ Λαζανάς), Καλογερόπουλος (79’ Χατζηπαπάς), Μούτσα.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Θωμάς (46’ Παπανικολάου), Γασπαρινάτος, Παππάς (73’ Μπιρλής), Γερόπουλος, Σ. Πρέμτος, Πολίτης, Μακρής, Γεράνιος (46’ Κουμπουρλής), Γαλαριώτης (86’ Βερβίτας), Μπάνη, Ανδρικόπουλος (86’ Δεμενάγας).

Ροή ειδήσεων

Advertisement