Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Στο χέρι του «τριφυλλιού» η νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κύριο μέρος της εμβόλιμης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος θα γίνει σήμερα και στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετά δύσκολες δοκιμασίες για τις ομάδες που βρίσκονται στο πάνω μισό της βαθμολογίας.

Μάθε τα πάντα για τους αγώνες ημέρας για στοίχημα.

Θυμίζουμε πως μιλάμε για τον επαναληπτικό αγώνα της 1ης αγωνιστικής, όταν και είχαν γίνει αρκετές εκπλήξεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τη μάχη που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη, στη προσπάθεια να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Το ματς με τον ΟΦΗ δεν πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες λόγω των θετικών κρουσμάτων που είχε η ομάδα του Απόλλωνα, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κανονικά, καθώς η ομάδα αρχίζει να μένει πίσω βαθμολογικά και θα είναι αδύνατο να παίξει πολλά ματς μαζεμένα. Ο Φέστα προσπαθεί να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι να μπει ο νέος χρόνος και το γεγονός πως αρκετοί παίκτες δε προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, είναι αρνητικό ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι». Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ποιοι ήταν θετικοί, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε αναβολή στο ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Έπαιξε όσο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο, έκανε μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, με τη νίκη με 2-0 να έρχεται σχετικά άνετα και δίκαια, μιας και ο αντίπαλος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί όσο πιο κοντά στις πρώτες θέσεις γίνεται πριν την αλλαγή του χρόνου και οδηγός της στο ματς με τον Απόλλωνα θα είναι η εικόνα που είχε στο πρώτο γύρο, όταν είχε επιβληθεί με 4-0, στη καλύτερη, ίσως, εμφάνιση της σεζόν. Γνωστές οι απουσίες για τον Γιοβάνοβιτς, μιας και οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας και Μπουζούκης είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι για τους «πράσινους» στην έδρα του Απόλλωνα μιας και οι γηπεδούχοι «καίγονται», όμως έχουν μομέντουμ και φόρμα από τη περασμένη αγωνιστική, ενώ ποιοτικά υπερέχουν σε όλες τις γραμμές. Παίρνουμε το διπλό στο 1.72 από τη Betsson.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement