Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Λύγισε» ένας δυνατός άνθρωπος-Στις 15.00 η κηδεία του Νίκου Κανελλόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας δυνατός άνθρωπος που έσφυζε από ενέργεια «λύγισε» από τον κορωνοϊό σε λιγότερο από έναν μήνα! Η είδηση του θανάτου του γνωστού κρεοπώλη Νίκου Κανελλόπουλου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 51 ετών σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η εργατικότητα και η θετική του ενέργεια, έμελλε να «φύγει» χτυπημένος από τον κορωνοϊό, πληρώνοντας βαρύ το τίμημα της αναβλητικότητάς του, εξαιτίας της οποίας δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο. Στις 19 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα, λίγες ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον ιό.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε γρήγορα, αν και όπως λένε όσοι τον γνώριζαν ήταν «βράχος» και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Πάλεψε, αλλά τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Covid όπου και άφησε την τελευταία του πνοή χθες τα ξημερώματα. Ο Νίκος Κανελλόπουλος διατηρούσε επί χρόνια κρεοπωλείο στην οδό Φαναρίου και Γ. Παπανδρέου, ενώ πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε και ένα δεύτερο κατάστημα στην οδό Κορίνθου και Ζαΐμη μαζί με τα δύο αγαπημένα του παιδιά, τον Παναγιώτη και την Νατάσσα. Πρόσφατα είχε κάνει ακόμη ένα επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας την ψησταριά lava στην οδό Κορίνθου. Αγαπούσε τη δουλειά του και μαζί με την σύζυγό του, Σούλα, η οποία βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, αλλά και των δύο παιδιών του που ακολούθησαν τα επαγγελματικά του βήματα είχαν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους.

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ
Ο γιος του, Παναγιώτης τον αποχαιρετά μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα. Όπως αναφέρει «Γίγαντά μου μας άφησες νωρίς. Αποφάσισες να πας να συναντήσεις τη γιαγιά, τον παππού και τη θεία τη Γιάννα. Μας μεγάλωσες και μας έλεγες πάντα πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη ζωή μας σε μία δύσκολη στιγμή και τούτη η στιγμή έφθασε. Αχ γεράκο μου γιατί τόσο νωρίς, γιατί… Ξέρω πως θα μας προστατεύεις από εκεί ψηλά που θα είσαι, γιατί ήσουν ένας πραγματικός άγγελος…».

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ
Ο άτυχος Νίκος Κανελλόπουλος εκτός από τα δύο αγαπημένα του παιδιά και την σύζυγό του, αφήνει πίσω και τον εγγονό του, τον μικρό Βασίλη, τον οποίο λάτρευε.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πέττα Αχαΐας, απ’ όπου και κατάγεται.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement