Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία ο Διαγόρας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Διαγόρας Βραχνεΐκων τόσο για τον Σύλλογό του όσο και γενικότερα για την Αχαΐα αφού υποδέχεται για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον Αχέροντα Καναλακίου.

Ένα ματς που ενδιαφέρει και την Παναχαϊκή αφού αν ο Διαγόρας καταφέρει να νικήσει τον Αχέροντα τότε η βαθμολογική διαφορά θα αυξηθεί στους πέντε βαθμούς.

Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου ωστόσο θέλει την εντός έδρας νίκη για να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και να βάλει τις βάσεις για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Διαγόρα μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση.

Τα αγωνιστικά προβλήματα όμως για το συγκρότημα του Σπηλιόπουλου συνεχίζονται. Πέρα από τον Τσεκούρα που τον έχει χάσει, μέχρι τέλος της σεζόν και ο Νίκος Βλασόπουλος φαίνεται να μην είναι έτοιμος ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πάρις Καλλιτσουνάκης.

Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Αλέξης Σπηλιόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα κοντραριστεί στις 3 μ.μ. με το Καναλάκι στα Βραχνέικα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement