Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Όλα τα λεφτά το παιχνίδι στο “Κάνιστρας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωτοπόρο Πάτραι υποδέχεται σήμερα (6 μ.μ.) στο «Κάνιστρας» τον Άρη Πατρών, τα βλέμματα σε Παραλία, Προάστιο και Αγυιά

 

Μετά την κακοκαιρία που έπληξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τη Δυτική Αχαΐα αναγκάζοντας την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας να αναβάλει όλη την αγωνιστική δράση σήμερα επιστρέφουμε στους αγωνιστικούς δρόμους με την 12η αγωνιστική και στους τρεις ομίλους της Α’ Κατηγορίας.

Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 6 μ.μ. στον «Κάνιστρας» ανάμεσα στον πρωτοπόρο Πάτραι και τον δεύτερο Άρη Πατρών. Ένα παιχνίδι που κλέβει τις εντυπώσεις καθώς αν κερδίσουν οι «πράσινοι» τότε πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση αφού θα αυξηθεί κι άλλο η διαφορά. Σε περίπτωση όμως που ο Άρης Πατρών καταφέρει να νικήσει τότε η διαφορά θα μειωθεί στους 4 βαθμούς. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες που σίγουρα θα κλέψει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων. Την εν λόγω αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει όπως και την πρώτη φορά ο έμπειρος ρέφερι Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Μιχάλη Κακαφώνη και Παναγιώτη Ζούλη.

Από κει και πέρα στον ίδιο όμιλο διεξάγεται η αναμέτρηση της Αναγέννησης Πατρών με τον Ατρόμητο με τους «πορτοκαλί» να αναζητούν τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνουν στην τετράδα.

Στον πρώτο όμιλο τώρα ξεχωρίζει το παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με το πρώτο της βαθμολογίας Λιμνοχώρι. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 3η θέση με 22 βαθμούς μέσα στην έδρα τους αναζητούν τη νίκη για να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις θέσεις των πλέι οφ. Από την άλλη φυσικά το συγκρότημα του Ανδρέα Πετρόπουλου θέλει να παρουσιαστεί δυνατό για να μπορέσει να φύγει από την Παραλία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο του Ριόλου ο Πανμοβριακός υποδέχεται τον Ίκαρο Πετρωτού ενώ ο Αχαιός φιλοξενεί τον Δία.

Στον τρίτο και τελευταίο όμιλο από τις τρεις αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένοι οι δύο κλέβουν… τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα στο Προάστιο η τοπική Νίκη μετά τον θρίαμβο στο Κύπελλο που απέκλεισε την Παναχαϊκή φιλοξενεί την Αιγείρα/Ακράτα στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Στο γήπεδο του Αχιλλέα στην Αγυιά διεξάγεται το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αετό Πατρών και τον Δαβουρλή με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παραμείνουν στα μπαράζ ανόδου και οι «κόκκινοι διάβολοι» κυνηγούν μια θέση στα μπαράζ…

Στα Καλάβρυτα η ομώνυμη ομάδα στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι του ομίλου φιλοξενούν τον ουραγό Αετό Ρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (3 μ.μ.)

Γήπ. Βραχνεΐκων: Δόξα Παραλίας-Λιμνοχώρι, Βαγγέλης Σαφαρίκας

Γήπ. Ριόλου: Πανμοβριακός Ριόλου-Ίκαρος Πετρωτού, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Αχαιός Σαραβαλίου-Δίας Σαραβαλίου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων, 3 μ.μ.: Αναγέννηση Πατρών-Ατρόμητος Πατρών, Γιώργος Μπακόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 6 μ.μ.: Πάτραι Α.Π.Σ.-Άρης Πατρών, Νίκος Χρονάς

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Προαστίου, 3 μ.μ.: Νίκη Προαστίου-Αιγείρα/Ακράτα, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Αχιλλέα, 3 μ.μ.: Αετός Πατρών-Δαβουρλής K. ’92, Αλέξανδρος Φωκάς

Γήπ. Καλαβρύτων, 5 μ.μ.: Καλάβρυτα-Αετός Ρίου, Κώστας Ταξιάρχης

Ροή ειδήσεων

Advertisement