Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O Παναγιώτης Καρασπήλιος νέος πρόεδρος στους Αρκάδες

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε ο Σύλλογος Αρκάδων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Πάτρα, έπειτα από ομόφωνη ψηφοφορία των εκλεγμένων μελών στα γραφεία του Συλλόγου. Το νέο Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από την ψηφοφορία συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος του Συλλόγου εξελέγη ο κος Καρασπήλιος Παναγιώτης, Γραμματέας ο κος Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος, Ταμίας ο κος Θωμάς Δημήτριος και τα μέλη η κα Κολοβού Μαρία και ο κος Κακούρης Θεόδωρος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη μέχρι τώρα προσφορά τους στο Σύλλογο, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την τόνωσή του και διατηρώντας τον υγιή, ενωμένο και ενεργό παρά τις δυσκολίες των καιρών και υπογράμμισε ότι «ο Σύλλογός μας είναι ανοιχτός για όλους τους Αρκάδες της Αχαΐας, αλλά και για τους φίλους των Αρκάδων και φυσικά για όλους όσους αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό και θέλουν να μετέχουν στα δρώμενα του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Καλούμε με μεγάλη χαρά όσους το επιθυμούν να μετέχουν σε όλες τις πρωτοβουλίες που θα ξεκινήσουν από το νέο έτος και τις οποίες μας είχε ανακόψει η πανδημία, φυσικά πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Ο Σύλλογός μας σε καιρούς δύσκολους για όλο τον κόσμο, επιδιώκει τη διατήρηση της παράδοσης υπό τους όρους του παρόντος και την ενίσχυση των συνεκτικών εκείνων στοιχείων για την κοινωνία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.»

Σε δήλωσή του ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», κος Παναγιώτης Καρασπήλιος, Εκπαιδευτικός και Ιεροψάλτης επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του  Συλλόγου, που με εξέλεξαν Πρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και να συγχαρώ το νέο σώμα που συγκροτήσαμε. Τα γραφεία του Συλλόγου μας είναι ανοιχτά για όλους. Η πανδημία μπορεί να μας περιόρισε τα προηγούμενα έτη, ωστόσο τηρώντας τα μέτρα προστασίας, θα επανέλθουμε δυναμικά στις πολιτισμικές μας δράσεις και εκδηλώσεις. Προχωράμε συλλογικά με μεράκι και σύμπνοια. Οι «ρίζες» μας, ο πολιτισμός μας,, οι αξίες μας και η ιστορία μας είναι τα αληθινά κεκτημένα μας και πρέπει να αντιληφθούμε τη σημαντική θέση τους στη ζωή μας, ιδίως, οι νεότεροι και να ασχοληθούμε ενεργά, κρατώντας τους Συλλόγους μας ζωντανούς, εξωστρεφείς, συμμετοχικούς, δραστήριους και με μέλλον. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στα γραφεία του Συλλόγου μας, οι πόρτες μα είναι ανοιχτές».


Ροή ειδήσεων

Advertisement