Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επέστρεψε στο θρόνο της (Ολα τα Φ.Α. στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

Η Αχαϊκή «διέλυσε» με 5-0 τα Νιφορέικα, η Δόξα Παραλίας «γκρέμισε» από την κορυφή το Λιμνοχώρι, μεγάλο «διπλό» του Δία

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε η Αχαϊκή καθώς μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής σε περίπατο «διαλύοντας» με 5-0 την Δόξα Νιφορεΐκων.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης κάνοντας έναν υγιή περίπατο εκμεταλλευόμενο το στραβοπάτημα του Λιμνοχωρίου στην Παραλία.

Η Δόξα στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε με 2-1 του Λιμνοχωρίου που το γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το συγκρότημα του Χρήστου Τσίκα πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Φ. Βέρρα στο 83’ της συνάντησης πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» πηγαίνοντας στους 25 βαθμούς.

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Πανμοβριακός Ριόλου με 3-0 του Ίκαρου Πετρωτού και συνεχίζει να «κυνηγάει» μια θέση στην 4άδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Ο Δίας χάρης στα τέρματα των Δ. Παναγιωτόπουλου και Ζησιμόπουλου νίκησε εκτός έδρα τον Αχαιό και έφτασε του 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τέλος ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Δόξα Χαλανδρίτσας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Το «τρίποντο» αυτό διατήρησε την ομάδα του Χαρακίδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική (12η) κλέβει και πάλι ο έμπειρος άσος της Δόξας Παραλίας, Φιλοποίμην Βέρρας. Η ομάδα της Δόξας σημείωσε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Α΄ ομίλου επί του Λιμνοχωρίου με 2-1 και ο Βέρρας είναι αυτός που στο 83’ της συνάντησης σε με δικό του τέρμα έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο συγκρότημα του Χρήστου Τσίκα.

 

 Έδειξε… τον δρόμο

Ο Δίας σημείωσε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας του Αχαιού με 2-0 και σε αυτό βοήθησε ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ο οποίος στο 23’ της συνάντησης έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη στους συμπαίκτες του.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ, 2-1

ΓΚΟΛ: 50’ Φωτόπουλος, 83’ Βέρρας – 80’ πεν. Λιβάνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65’ Πυρρής – 65’ Γκότσης

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Κεφαλάς, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Κανελλακόπουλος, Στάμος, Αγγελούσης, Βέρρας, Φωτόπουλος (85’ Βρασίδας), Γκολφινόπουλος (75’ Σιδέρης).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος (76’ Καραμαλίκης), Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης, Νιφόρας, Σουρανής (64’ Βλάχος) , Γκότσης, Μαντάς, Καρίτσα.

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ, 3-0

ΓΚΟΛ: 24’ Γραμματικόπουλος, 35’ Αθανασόπουλος, 37’ Κολιτσιδάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+2’ Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Τσολόπουλος): Μανουσιάδης, Κάτσενος, Μπακατσέλος, Κοκκίνης, Διακάτος, Κολιτσιδάκης (75’ Β. Σπυρόπουλος), Αθανασόπουλος (75’ Γκοτσούλιας), Λιάκος, Οικονομόπουλος (80’ Χρόνης), Σοφιανός (50’ Αρ. Κάτσενος), Γραμματικόπουλος (75’ Θ. Σπυρόπουλος) .

ΙΚΑΡΟΣ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Α. Διαμαντόπουλος, Καγιάφας, Μακρόπουλος, Καλομοίρης, Οικονόμου (46’ Κ. Διαμαντόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Τσάμης, Κόλιας (75’ Πετράτος), Χριστόπουλος (65’ Ρόδης), Κοντογεωργόπουλος.

 

ΑΧΑΙΟΣ -ΔΙΑΣ, 0-2

ΓΚΟΛ: 23’ Δ. Παναγιωτόπουλος, 85΄ πεν. Ζησιμόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Ν. Δημητρόπουλος): Χατούπης, Σουβαλιώτης, Καλύβας, Κλουκινιώτης, Κυριαζόπουλος, Ανδριέλλος (35’ λ.τ. Καφεντζής), Ανδρεόπουλος, Καντάς, Λαζανάς, Καλογερόπουλος, Μούτσα.

ΔΙΑΣ ΣΑΡ. (Χ. Ξυπολιάς – Ν. Ορφανίδης): Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Σπαθάρας (87’ Σταθόπουλος), Νικολάου, Ζησιμόπουλος, Καπερώνης, Στρέκλας, Δ. Παναγιωτόπουλος (89’ Κωτσής), Μαλτέζος (85’ Φραντζέσκος), Β. Παναγιωτόπουλος (89’ Κουραχάνης).

 

ΑΧΑΪΚΗ-ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ, 5-0

ΓΚΟΛ: 8′ Βαλογιάννης, 19′ Καζαντζής, 74′ 83′ Λαζανάς, 89′ Μπουρλάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 46’ Κατσίνας (από πάγκο)

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Λαγός, Σέρμπος (32’ Μπάδας), Αγγελόπουλος, Πογιατζής (66’ Αγγελόπουλος), Σεμά, Βαλογιάννης, Ντουράι (66’ Γκοτσόπουλος), Μπουρλάκης, Μούζος (66’ Ζυγουράκης), Καζαντζής (76’ Μπίκος), Λαζανάς.

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Α. Κίκινας): Τακόπουλος, Νικολόπουλος, Ταπεινός, Νταλάπας, Αλεμής (70’ Π. Γεωργίου), Πουρνατζής (78’ Λεχουρίτης), Βρύνιας, Καρέλας (70’ Μαγκαφάς), Κοσιώνης (38’ Κυριακόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Β. Γεωργίου (38’ Αγγελόπουλος).

 

ΔΟΞΑ ΧΑΛ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ α.α. 3-0

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων δεν αγωνίστηκε στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας τελικά παρά το ότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής της ομάδας Α. Χαρακίδας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποια άλλη αναμέτρηση της Α’ Κατηγορίας.

 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανμοβριακός- Ίκαρος Πετρ. 3-0

Δόξα Παρ.- Λιμνοχώρι 2-1

Αχαιός- Δίας 0-2

Αχαϊκή- Δόξα Νιφ. 5-0

Δόξα Χαλ.- Αστέρας Τσουκ. α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δόξα Νιφ.- Αχαιός

Αστέρας Τσουκ.- Δόξα Παρ.

Δίας- Πανμοβριακός

Ίκαρος Πετρ.- Λιμνοχώρι

Αχαϊκή- Δόξα Χαλ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement