Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μοιρασιά… στο «Κάνιστρας» (Ολα τα Φ.Α. στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Πάτραι και Άρης Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, η Θύελλα μείωσε την διαφορά από την κορυφή στο +6 περνώντας στην δεύτερη θέση, ο Ατρόμητος 2-1 την Αναγέννηση

 

 

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας με τον Πάτραι και τον Άρη να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις.

Η ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας ήταν αρκετά καλή δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη όμως για μια ακόμα φορά ο έμπειρος πορτιέρο του Πάτραι, Αλέξης Αναστασοβίτης, ήταν ένας εκ των κορυφαίων των «πράσινων».

Από την άλλη το Πάτραι έχασε στο 93’ με το Βάρρα να παίρνει το τρίποντο ωστόσο και αυτός ο βαθμός για την ομάδα του Σταμάτη Σαρρή είναι ικανοποιητικός καθώς διατήρησε μια δικλίδα ασφαλείας από την δεύτερη Θύελλα Πατρών.

Από την άλλη ο Άρης πήγε στους 25 βαθμούς και παραμένει «ζεστός» στο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω μέχρι την λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Η Θύελλα Πατρών με τον Βαγγέλη Γκάτση να σημειώνει γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε εκτός έδρας της Πάτρας 2005 με 2-1 μειώνοντας την διαφορά στο +6 από την κορυφή.

Ο Ατρόμητος Πατρών πήρε δύσκολη αλλά σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Πατρών στο τοπικό ντέρμπι των Ζαρουχλεΐκων. Οι πορτοκαλί χάρη στα τέρματα των Νικολάι και Παπαγεωργίου παρέμειναν στην 4η θέση με 22 βαθμούς.

Ο Εθνικός/Πολύτεκνος κατάφερε στο 79’ με τον Κακαφώνη να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Πήγασο και να παραμείνει στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

Τέλος η Αρόη χωρίς να ιδρώσει… πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Ηρακλή που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη πήγε στους 12 βαθμούς.

 

MVP

Ο Νίκος Γράβαλος κλέβει… την στήλη του mvp της 12ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Άρη Πατρών ήταν αρκετά καλή στο ντέρμπι με το Πάτραι ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς ισοφαρίστηκε λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γράβαλος όμως είναι αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν αρκετά κινητικός και έχασε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Αναστασοβίτη να τον σταματάει…

 

 

Ήρωες…

Το κρύο το Σάββατο το απόγευμα ήταν τσουχτερό και όσοι βρέθηκαν στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Πάτραι και τον Αρη είναι ήρωες.

 

Τους ξύλιασε… στο 93’

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε με 2-1 η Θύελλα Πατρών κόντρα στην Πάτρα 2005 με σκόρερ, ποιον άλλον, από τον Βαγγέλη Γκάτση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Θύελλα αφήνοντας σύξυλους τόσο την Πάτρα όσο και τις ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση Πάτραι και Άρη.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 1-2

ΓΚΟΛ: 68’ Π. Φραντζής – 18’ Νικολάι, 40’ Παπαγεωργίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπακόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Δ. Σγούρας): Αχυριάτης, Δημητριάδης, Τζακώστας, Ξυπολιάς, Τσίμπιτσης (56’ Λαμπίρης), Κ. Φραντζής, Π. Φραντζής, Ρόδης, Ν. Φραντζής, Τζελέπης, Ζαχαρόπουλος (77’ Κατσαρέλιας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Β. Φίλιππας): Καρπέτας, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Τσίτσαρης, Βασιλείου, Πανταζόπουλος, Παλούκης (50’ Αναγνώστου), Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος (64’ Τσάκωνας), Νικολάι, Μαργώνης (85’ Ραμόπουλος).

 

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ- ΑΡΗΣ Π. 1-1

ΓΚΟΛ: 45΄Δημητρακόπουλος- 33’ Γράβαλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς

ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης (90΄Ιωάννου), Μιχαλόπουλος, Βάρρας, Γιαννόπουλος (72΄Αθανασόπουλος), Ζέλος, Φούφουλας, Παπαγεωργίου (72΄Μπακάλης), Σαμπανέι (90΄Κατσιγιάννης), Δημητρακόπουλος, Γραμματικόπουλος

ΑΡΗΣ Π. (Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Καταρτζόπουλος, Σπανός, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Μπούμπαλης, Βουτσινάς (90’ Λυμπέρης), Γράβαλος (66’ Λάτσης), Αγγελής, Μητρόπουλος, Κωστής

 

ΕΘΝΙΚΟΣ /ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ, 1-1

ΓΚΟΛ: 79′ Μ. Κακαφώνης – 54′ Μπαρλάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Μέρμηγκας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 35′ Πλέγας

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛ. (Χ. Γερολυμάτος – Β. Καραβίας): Κουτσαντώνης, Ν. Σωτηρόπουλος (61’ Αθανασόπουλος), Μεμάγκα, Μαργαρώνης (91’ Σαλαμαλίκης), Δημητρόπουλος (61’ Α. Σωτηρόπουλος), Παπαγεωργίου, Μαντάς, Αναγνωστόπουλος, Π. Κακαφώνης, Σπηλιωτόπουλος (75’ Σώζος), Μπαζάρογλου (61’ Γιάννης).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας, Κυριακόπουλος, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπαρλάς (79’ Μπονόβας), Κριμπάς, Φωτόπουλος (83’ Κοκοβίκας), Παπαδημητρακόπουλος (83’ Γρουζής), Αποσκίτης.

 

 

ΠΑΤΡΑ 2005 -ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ, 1-2

ΓΚΟΛ: 11’ Σταματέλος – 84’ Ν. Κωνσταντινίδης, 93’ Γκάτσης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Τσιούστας, Σοφιανός, Νάσης, Θωμάς, Δημητρόπουλος (83’ Δημητρέλης), Προσκεφαλάς, Βουρλούμης, Σουγλέρης, Σταματέλος (28’ λ.τ. Βιλανάκης), Γεωργαντόπουλος (68’ Ψαθογιαννάκης).

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Σ. Πεφάνης): Κουγιουτζόπουλος, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κουτσαντώνης (58’ Νάτσης), Αγουρίδης, Ν. Κωνσταντινίδης, Γκάτσης, Τσότρας (82’ Καπίρη), Κ. Κωνσταντινίδης, Δημητρίου.

 

ΑΡΟΗ- ΗΡΑΚΛΗΣ Π. α.α. 3-0

Η Αρόη δεν αγωνίστηκε την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών τελικά παρά το ότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εθνικός/Πολύτεκνος- Πήγασος 1-1

Αναγέννηση Π.- Ατρόμητος Π. 1-2

ΑΠΣ Πάτραι- Άρης Π. 1-1

Πάτρα 2005- Θύελλα Π. 1-2

ΑΠΟ Αρόη- Ηρακλής Π. α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Π.- Αναγέννηση Π.

Άρης Π.- Εθνικός/Πολύτεκνος

Ατρόμητος Π.- ΑΠΟ Αρόη

Ηρακλής Π.- Πήγασος

Πάτρα 2005- ΑΠΣ Πάτραι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement