Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Οδηγείται στον γκρεμό…

Δημοσιεύθηκε

στις

Ούτε στην Ζάκυνθο δεν κατάφερε να κερδίσει η ομάδα του Παναιγιάλειου καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Εθνικό Σκουλικάδου για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Φάνη Γκέκα δυστυχώς βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού καθώς έχει μόλις 8 βαθμούς και φαντάζει δύσκολη η παραμονή στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό τομέα τώρα ο Παναιγιάλειος στο 26′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ψωμαρά, ο οποίος πλάσαρε και έδιωξε στη γραμμή ο Νικολακόπουλος, ενώ το δεύτερο σουτ έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο Εθνικός ήταν πιο αποφασιστικός δείχνοντας ότι θέλει τη νίκη και στο 55′ με τον Κακολύρη σε τετ α τετ δεν νίκησε τον Ιωαννίδη με τους Αιγιώτες να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 70′ και πάλι ο Ιωαννίδης σταματάει το σουτ του Ελέζι το οποίο όμως δεν έκανε και έξι λεπτά αργότερα στο σουτ του Κακολύρη που έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους όπου και ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Στ. Καραμαλίκης): Χατζηλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Τσουκαλάς (73′ Πλέσσας Α.), Μεταξάς, Μαρούδας Μ., Κάρδαρης, Κακολύρης (88′ Περιστέρης)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γκέκας Φ.): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (73′ Πλατυκώστας), Χατζηαντωνίου, Σπίντζος, Μκρίδης, Αφούσι (73′ Κρειμιτίδης), Λιάτος, Σκούτας, Ψωμαράς, Καρακούτης (65′ Ροδόπουλος), Βαλλιάνος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 11η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου – Παναιγιάλειος 1-0

Τηλυκράτης – ΑΟ Διαβολιτσίου 3-1

Αίας Γαστούνης – ΠΑΟ Βάρδας 1-2

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αχέρων Καναλακίου 1-0

Ναυπακτιακός – Αναγέννηση Άρτας 2-1

Παναγρινιακός – Αμβρακικός Λουτρού 3-0 α.α.

Ρεπό: Παναχαϊκή

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

12η αγωνιστική

Τηλυκράτης-Εθνικός Σκουλικάδου

ΑΟ Διαβολιτσίου-Αίας Γαστούνης

Παναχαϊκή- Παναγρινιακός

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αμβρακικός Λουτρού- Αναγέννηση Άρτας

Αχέρων Καναλακίου-Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό: Παναιγιάλειος

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement