Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ντέρμπι με γκολ στη Βαλένθια

Δημοσιεύθηκε

στις

Όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτινές ημέρες, τόσο θα μειώνεται και ο όγκος των αγώνων στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, μιας και αρκετά πρωταθλήματα έπαιξαν ήδη το τελευταίο τους ματς για το 2021.

Μάθε τα πάντα για το κουπονι οπαπ.

Ένα από τα πρωταθλήματα αυτά είναι και το Ισπανικό, το οποίο θα έχει την επόμενη αγωνιστική του τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Στα τελευταία του 90λεπτα για φέτος, ξεχωρίζει η «μάχη» των δυο ομάδων της Βαλένθια, στην έδρα της Λεβάντε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Παλεύει με όλες τις δυνάμεις της φέτος η Λεβάντε στη Λα Λίγκα, όμως η αμυντική της αδυναμία την έχει οδηγήσει σε αρκετά λάθη, που έχουν κοστίσει βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι είναι στη τελευταία θέση του πίνακα με αρκετά μεγάλη διαφορά αυτή τη στιγμή, έχει καλύτερη επίθεση και από τις 4 τελευταίες ομάδες. Το υλικό της δεν είναι κακό και το μόνο που χρειάζεται είναι να «σφίξει» αμυντικά για να μπορέσει να ανέβει στο β’ γύρο. Κόντρα στη Βαλένθια το ματς θα ήταν ντέρμπι ασχέτως σε τι κατάσταση είναι και σε ποια κατηγορία. Ο κόουτς Λισί θα έχει απουσίες, με πιο κομβικές αυτές των Μουστάφι, Σον, Μάλσα και Ραντόγια.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Είναι εμφανής η αγωνιστική βελτίωση της Βαλένθια το τελευταίο δίμηνο και δικαίως μπορεί να ελπίζει πως με διπλό στην έδρα της «συμπολίτισσας» Λεβάντε, θα μπει ανάμεσα στις ομάδες που παλεύουν για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «νυχτερίδες» μετρούν 6 ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τα δυο του Κυπέλλου, δείχνουν πως έχουν ανεβάσει το πήχη για φέτος. Ο κόουτς Μπορδαλάς ζήτησε μεγάλη προσοχή σε όλους για να κλείσει θετικά το ’21, ξεκινώντας από το τοπικό ντέρμπι. Απουσίες υπάρχουν και είναι σημαντικές, όπως αυτές των Φουλκιέρ, Βας, Γκόμεθ και Λάτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι ντέρμπι, το παιχνίδι αυτό αποτελεί ίσως ένα από τα τελευταία «χαρτιά» της Λεβάντε για να πάρει μια βαθιά ανάσα στην «ουρά». Η Βαλένθια φυσικά δε θα χαριστεί, όμως υπάρχουν οι προοπτικές το ματς να έχει γκολ και από τις δυο πλευρές. Στο 1.75 το γκολ-γκολ στον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες με Livescore αποτελέσματα στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)




Ροή ειδήσεων

Advertisement