Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Το 2022 η Ελλάδα θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο»

Published

on

 

 

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα το 2022 θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο, έδωσε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης (φωτό) , σε συνέντευξη  που παραχώρησε στην εφημερίδα RealNews και στον καταγόμενο από την Πάτρα, δημοσιογράφο, Γιώργο Σιαδήμα, αδελφό του Βασίλη, δημοτικού συμβούλου και του Νίκου, αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη από το μεγάλο πλάνο έργων που έχει δρομολογηθεί, ύψους 13 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα δημιουργηθούν περίπου 200.000 νέες θέσεις εργασίας, άμεσες και έμμεσες, ενώ τα οφέλη θα είναι απτά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά.

«Δώσαμε μία μάχη με το χρόνο για να υπερβούμε χρόνιες παθογένειες και το 2021 ξεκίνησαν πολλά έργα που ήταν κολλημένα είτε σε διαγωνιστικές διαδικασίες, είτε παρέμεναν για χρόνια στα συρτάρια με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος στην Πελοπόννησο και τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη» τόνισε  χαρακτηριστικά, ο κ. Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε και στα έργα που θα δημοπρατηθούν άμεσα μεταξύ των οποίων και το  Μπράλος – Άμφισσα, όπως έγραψε από το Σάββατο η «Γ»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement