Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
Connect with us

Τοπική αγορά

Αχτύπητες γιορτινές προσφορές από τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ!-Δείτε το 32σέλιδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πατρινή αλυσίδα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ για άλλη μια φορά στηρίζει τους καταναλωτές με μοναδικές προσφορές για το εορταστικό τραπέζι!

Τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι μια τοπική πατρινή οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να καταφέρει να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εδω και 37 χρόνια. Καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που τα επιλέγουν για τις καθημερινές αγορές τους, καθώς έχει ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές και φροντίζει να έχει συνεχόμενα πολλές προσφορές στηρίζοντας έτσι το καθημερινό καλάθι αγορών μας με το πλέον οικονομικό τρόπο όλο το χρόνο.

Ειδικά για τα Χριστούγεννα το εορταστικό φυλλάδιο 32 σελίδων ξεχώρισε με την ποικιλία και τις άκρως συμφέρουσες τιμές σε προϊόντα που είναι απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι και όχι μόνο. Ενδεικτικά 23 & 24 Δεκεμβρίου και 30&31 Δεκεμβρίου θα βρείτε σε προσφορά φέτα Αχαΐας και Παντελή μόνο 5,95 € το κιλό! Και Γραβιέρα Κρήτης Κρητικοπούλα Π.Ο.Π. μόνο 7,98 € το κιλό!

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που διαθέτουν οικογενειακό χαρακτήρα με φιλική εξυπηρέτηση και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο, γι’ αυτό άλλωστε κερδίζουν ολοένα και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.

Δείτε ολόκληρο το φυλλάδιο προσφορών στο www.arapis3a.gr 

Τοπική αγορά

«Θέλουμε έναν Σύλλογο δυνατό και ανεξάρτητο»-Τα ιδρυτικά μέλη της «Εμπορικής Ανανέωσης», μιλούν στη «Γ» για το κοινό τους όραμα εν όψει των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ένας εξορθολογιστής, ο άλλος οξυδερκής και ο τρίτος διαχυτικός, συνθέτουν μία «ομάδα» με ηγετικά χαρακτηριστικά και εξαιρετική δυναμική και απήχηση η οποία στηρίζεται πρωτίστως στη σύνθεση, στη συνεργασία και τον αλληλοσεβασμό.

Ο λόγος για τα ιδρυτικά μέλη της «Εμπορικής Ανανέωσης», Γιάννη Ρούπα, Τάκη Γουρδούπη και Μιχάλη Παντελή, της νεοσύστατης παράταξης η οποία θα συμμετέχει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, στις 21, 22 και 23 Ιουνίου εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά σ’ ένα δυσμενές περιβάλλον για το εμπόριο και την οικονομία.

Και οι τρεις μίλησαν στη «Γ» για το κοινό τους όραμα εν όψει των εκλογών, το οποίο δεν είναι άλλο, από έναν Σύλλογο δυνατό, καθαρό, αυτόνομο, ανεξάρτητο και εξωστρεφή. Κι οι τρεις διαγράφουν τη δική τους πορεία στο εμπόριο, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη γενιά, ενώ όπως η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων τους αισθάνονται μεγάλη την ευθύνη όχι μόνο να το παραδώσουν κι αυτοί στα παιδιά τους, αλλά να διασφαλίσουν κι εκείνες τις συνθήκες που θα δώσουν προοπτική.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Νέα στήριξη στην «Εμπορική Ανανέωση από τον έμπορο ανταλλακτικών, Γιάννη Καυκά

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επαφές των ιδρυτικών στελεχών της «Εμπορικής Ανανέωσης», Γιάννη Ρούπα, Τάκη Γουρδούπη και Μιχάλη Παντελή με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σ’ όλους τους τομείς του εμπορίου.

Το ενδιαφέρον, αλλά και η στήριξη νέων, κυρίως, ανθρώπων καταδεικνύει τη δυναμική του συνδυασμού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας.

Μεταξύ άλλων, τη στήριξή του στην «Εμπορική Ανανέωση» ανακοινώνει και δημόσια ο έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιάννης Καυκάς, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει «κάτι νέο γεννήθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εξαιτίας αδυναμιών και παραλείψεων δεν έχει καταφέρει να συσπειρώσει τους εμπόρους της πόλης μας και κυρίως, τους νέους επαγγελματίες που επιχειρούν σ’ ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Η απόφαση συγκρότησης ενός νέου συνδυασμού που θα λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, μακριά από κόμματα και αναχρονιστικές νοοτροπίες, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Είναι μία απόφαση που ελήφθη από ανθρώπους που εκπροσωπούν το νέο και το άφθαρτο, γι’ αυτό και θεώρησα καθήκον μου να ταχθώ στο πλευρό τους. Όλοι μαζί με σεβασμό στις αρχές της συλλογικής λειτουργίας και της διαφάνειας μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι σε όλα όσα υποσκάπτουν το μέλλον μας. Η νέα γενιά που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι είναι απαθής και αδιάφορη, έχει και τη δύναμη και τη θέληση να αλλάξει τους συσχετισμούς».

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και οι βασικές αρχές και θέσεις του.

 

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Ζητούνται για άμεση πρόσληψη και πλήρης απασχόληση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητούνται για άμεση πρόσληψη και πλήρης απασχόληση, καθαρίστριες και άντρες γενικών καθηκόντων για εργασία στο Αεροδρόμιο Κεφαλλονιάς, με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ.

Ώρες επικοινωνίας 11:00-20:00,  Τηλ. Επικοινωνίας: 6979007722

Email: [email protected]

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα