Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Αχτύπητες γιορτινές προσφορές από τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ!-Δείτε το 32σέλιδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πατρινή αλυσίδα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ για άλλη μια φορά στηρίζει τους καταναλωτές με μοναδικές προσφορές για το εορταστικό τραπέζι!

Τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι μια τοπική πατρινή οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να καταφέρει να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εδω και 37 χρόνια. Καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που τα επιλέγουν για τις καθημερινές αγορές τους, καθώς έχει ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές και φροντίζει να έχει συνεχόμενα πολλές προσφορές στηρίζοντας έτσι το καθημερινό καλάθι αγορών μας με το πλέον οικονομικό τρόπο όλο το χρόνο.

Ειδικά για τα Χριστούγεννα το εορταστικό φυλλάδιο 32 σελίδων ξεχώρισε με την ποικιλία και τις άκρως συμφέρουσες τιμές σε προϊόντα που είναι απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι και όχι μόνο. Ενδεικτικά 23 & 24 Δεκεμβρίου και 30&31 Δεκεμβρίου θα βρείτε σε προσφορά φέτα Αχαΐας και Παντελή μόνο 5,95 € το κιλό! Και Γραβιέρα Κρήτης Κρητικοπούλα Π.Ο.Π. μόνο 7,98 € το κιλό!

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που διαθέτουν οικογενειακό χαρακτήρα με φιλική εξυπηρέτηση και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο, γι’ αυτό άλλωστε κερδίζουν ολοένα και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.

Δείτε ολόκληρο το φυλλάδιο προσφορών στο www.arapis3a.gr 

Ροή ειδήσεων

Advertisement