Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεδρίαση εν τάχει-Διαδικαστικά θέματα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Published

on

Σε… ρεκόρ χρόνου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων καθώς τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο τέλος των θεμάτων υποβλήθηκαν και ερωτήσεις μεταξύ των οποίων ήταν η στέγαση των συλλόγων της Οβρυάς σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος, οι διαδικασίες για την πλατεία της Καλλιπάτειρας, η λειτουργία του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, οι αποζημιώσεις που διεκδικούν οι εργολάβοι του Έλους της Αγυιάς και του ποδηλατόδρομου λόγω των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία, το μάζεμα των ελιών του Δήμου και το Ανατολικό Πάρκο.

Να σημειωθεί πως στην αρχή της συνεδρίασης αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μετά την άρνηση να οριστεί ημερομηνία συζήτησης, για το ζήτημα του κλεισίματος της Πατραϊκής Μαντολινάτας! Όπως ανέφερε «πίσω από αυτή την υπόθεση που πλήττει την δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, κρύβεται σκοπιμότητα βάση του άρθρου του Καταστατικού της Μαντολινάτας, ότι η περιουσία της σε περίπτωση που διαλυθεί το σωματείο, περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Δήμου!

Πρόκειται για ένα μεγάλο ακίνητο φιλέτο στο οποίο είναι δυνατόν να οικοδομηθεί πολυώροφο κτίριο που θα διαθέτει και υπόγεια γκαράζ! Ανοχή δείχνει και η συναινούσα σιωπηλή αντιπολίτευση που έχει καταντήσει ουρά του κ Πελετίδη. Κρίμα για την Πάτρα να χάνει την ιστορία και τον πολιτισμό της».

Ροή ειδήσεων

Advertisement