Connect with us

Στοίχημα

«Καθαρίζει» την αναμέτρηση η Γιουβέντους

Published

on

Αρκετά πρωταθλήματα έχουν βάλει προσωρινό «κλειστόν» μέχρι την αλλαγή του χρόνου, ένα από τα λίγα που θα έχουν δράση τις επόμενες ημέρες είναι το Ιταλικό και το Αγγλικό.

Μάθε τα πάντα για τις Βαθμολογίες πρωταθλημάτων.

Στο Καμπιονάτο οι ομάδες ετοιμάζονται να μπουν για τελευταία φορά φέτος στο γήπεδο και θα ψάξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους «τρέχει» να καλύψει το χαμένο έδαφος για τη 4άδα και υποδέχεται την απογοητευτική Κάλιαρι στο Τορίνο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Είναι εμφανές πως η Γιουβέντους τον τελευταίο μήνα προσπαθεί να βρει το χαμένο της ρυθμό, με στόχο να μπει «σφήνα» στη πρώτη 4άδα. Οι «μπιανκονέρι», μετά το διπλό στη Μπολόνια, είναι στο -6 από την Αταλάντα και σίγουρα ευνοήθηκαν από την απώλειά της τη περασμένη αγωνιστική, θα κυνηγήσουν τη νίκη επί της Κάλιαρι για να αυξήσουν τη πίεση. Ο Αλέγκρι σίγουρα δεν είναι και πολύ ήρεμος που θα έχει σημαντικές απουσίες στα πρόσωπα των Κιέζα, Ντιμπάλα, Ντανίλο και (λιγότερο) Ράμσεϊ, όμως οι Τορινέζοι έχουν λύσεις και κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους μπαίνουν πάντα δυνατά στο γήπεδο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Από την αρχή της σεζόν, η Κάλιαρι γνώριζε πως το έργο της για την εξασφάλιση της παραμονής θα ήταν δύσκολο, όμως είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Η ομάδα από τη Σαρδηνία αυτή τη στιγμή έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία ήταν εμφανή στη βαριά εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 4-0 πριν μερικές ημέρες. Το σύνολο του Βάλτερ Ματζάρι πηγαίνει στο Τορίνο με στόχο να παίξει όσο πιο καλά μπορεί κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει τις κρίσιμες απουσίες των Μάριν, Στρόουτμαν και Ρογκ, ενώ με τη δική του απόφαση παραμένουν εκτός οι Ουρουγουανοί Κάσερες και Γκοντίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι η Γιουβέντους συνηθίζει να κάνει… ντέρμπι τα ματς της φέτος στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Κάλιαρι έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως θα τα καταφέρει λίγο πιο εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στους «μεγάλους» έχουν προβλήματα, πάμε στον άσο με χάντικαπ -1.5 στο 1.65 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement