Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Έκλεισε την χρονιά με «τρίποντο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει την 9η νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής του Παναγρινιακού με 1-0 κλείνοντας έτσι την χρονιά με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ήρθε με αυτογκολ στο 60’ όταν ο Χαντί έκανε τη σέντρα ο Σελινιωτάκης με κεφαλιά προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή η οποία βρίσκει στον αμυντικό Σωτηρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.

Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή από το 69’ παίζει με ένα παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Κωνσταντακόπουλος για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Στεργίδης, Σμίλτος (46΄Τεγούσης), Σελινιωτάκης  (65΄λ.τρ. Στασινόπουλος), Λιποτράστσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Χαντί (90΄ λτρ. Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος, Κυβελίδης (72΄Πολίτης), Μικελάτος.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης (77΄Ντούλιας), Κούσης (63΄Αγρογιάννης), Πατίλας, Τσακνής, Μήλιος,Τσοπανάς (78΄Κ. Παναγιωτόπουλος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τηλυκράτης – Εθνικός Σκουλικάδου 2-0

ΑΟ Διαβολιτσίου – Αίας Γαστούνης 3-1

Παναχαϊκή – Παναγρινιακός 1-0

ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-0

Αχέρων Καναλακίου – Ναυπακτιακός Αστέρας 1-2

Αμβρακικός Λουτρού – Αναγέννηση Άρτας 0-3 α.α.

Ρεπό: Παναιγιάλειο

Δείτε φωτό


Ροή ειδήσεων

Advertisement