Connect with us

Παναχαϊκή

LIVE Παναχαϊκή-Παναγρινιακός 1-0 Τελικό

Published

on

Σε λίγη ώρα (3μ.μ.) στο γήπεδο της Αγυιάς θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι Παναχαϊκή-Παναγρινιακός για την 12η αγωνιστική τους 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης και στην επιμέλεια της ιστοσελίδας gnomip.gr ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός των κοκκινόμαυρων Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος τον Δημήτρη Μικελάτο.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ

90΄ Κίτρινη κάρτα Γκόλιας.

90΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Παπαχρονόπουλος, έξω ο Χαντί.

87΄ Κίτρινη κάρτα Στεργίδης.

78΄ Ο επιθετικός της Παναχαϊκής Αλεξόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε όμως άουτ.

78΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κ. Παναγιωτόπουλος, έξω ο Τσοπανάς.

77΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ντούλιας, έξω ο Καντάνης.

73΄ Κίτρινη κάρτα Μικελάτος

72΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πολίτης, έξω ο Κυβελίδης.

69΄ Κόκκινη Κάρτα: Αντιαθλητικό κτύπημα του Κωνσταντακόπουλου στον Τσακνή με τον διαιτητή να του δείχνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

67΄ Σύγχυση μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Τσακνής βρέθηκε στην περιοχή της κοκκινόμαυρης ομάδας έκανε την προβολή, αλλά ο Αθανασόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

65΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Στασινόπουλος, έξω ο Σελινιωτάκης.

63΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Αγρογιάννης, έξω ο Κούσης.

60 ΓΚΟΛ: Φάουλ του Χαντί κεφαλιά του Σελινιωτάκη η μπάλα βρήκε στον αμυντικό του Παναγρινιακού Σωτηρόπουλο και το 1-0 για την Παναχαϊκή.

59΄ Κίτρινη κάρτα Σωτηρόπουλος

58΄ Γύρισμα του Μπουρλάκη κεφαλιά του Κυβελίδη άουτ.

Η Παναχαϊκή σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πιέζει την άμυνα του Παναγρινιακού, αλλά σκορ δεν υπάρχει.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr η Παναχαϊκή έχει βάλει στο “μάτι” τον 27χρονο επιθετικό Γιάννη Καρπαθάκη, που φόρεσε τη φανέλα τόσο της Σαντορίνης, όσο και αρκετών της Δωδεκανήσου (Αναγέννηση Ιαλυσού, Ιαλυσός δύο φορές, Αναγέννηση Ρόδου, Διαγόρας). Ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τεγούσης, έξω ο Σμίλτος.

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45΄ Σουτ του Τσακνή από καλή θέση για τον Παναγρινιακό, όμως ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

33΄Σέντρα του Χαντί ο Μπουρλάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.

32΄ Σέντρα του Μπουρλάκη κεφαλιά του Χαντί απόκρουσε όμως ο τερματοφύλακας του Παναγρινιακού Κοντογιάννης.

29΄Κίτρινη κάρτα Μικελάτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip. gr ο Βέλικο Μπάτροβιτς παρακολουθεί την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναγρινιακό. Ο τέως κοκκινόμαυρος παίκτης έμεινε ελεύθερος προ ημερών από τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες ή ημέρες. Μαζί του δε είναι και ο Κουλούρης, που φόρεσε τη φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Τρίκαλα.

Συμπληρώθηκαν 20 λεπτά στο ματς Παναχαϊκή-Παναγρινιακός, η μπάλα πηγαίνει πάνω κάτω από τις δύο ομάδες, που προσφέρουν θέαμα, αλλά σκορ δεν υπάρχει.

18΄ Τετ-α-τετ του Κούση για τον Παναγρινιακό όμως ο Αθανασόπουλος κράτησε το “μηδέν”.

14΄ Μετά από λάθος της άμυνας του Παναγρινιακού, ο Αλεξόπουλος το εκμεταλλεύτηκε γύρισε την μπάλα στον Κυβελίδη, που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κοντογιάννη με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ.

5΄ Σουτ του Αλεξόπουλου, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Παναγρινιακού κόρνερ, που πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο.

3΄Κόρνερ του Μπουρλάκη κεφαλιά του Κυβελίδη περνά άουτ.

Πριν καλά καλά αρχίσει ο αγώνας, οι παίκτες ζήτησαν αλλαγή μπάλας.

Και ο αγώνας ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να παρατάσσεται με σύστημα 4-4-2.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Στεργίδης, Σμίλτος (46΄Τεγούσης), Σελινιωτάκης  (65΄λ.τρ. Στασινόπουλος), Λιποτράστσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Χαντί (90΄λτρ. Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος, Κυβελίδης (72΄Πολίτης), Μικελάτος.

Στο πάγκο βρίσκονται οι: Λούσκος, Πολίτης, Παπαχροννόπουλος, Μπελεζάκης, Τεγούσης, Μπαμπούνης, Κατσής, Γούλας και Στασινόπουλος.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης (77΄Ντούλιας), Κούσης (63΄Αγρογιάννης), Πατίλας, Τσακνής, Μήλιος,Τσοπανάς (78΄Κ. Παναγιωτόπουλος).

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ντούλιας, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μπαλάφας, Αυφαντόπουλος, Κάππας, ΑγρογΙάννης, Τηγανίτας, Κωστόπουλος.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) με βοηθούς την Αλεξία Αλεξοπούλου (Α. Αττικής) και τον Θανάση Ξουρίδα (Χίου).

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Τηλυκράτης – Εθνικός Σκουλικάδου 3-0 (57′ Σιμόνι, 66′ Μπιμπισίδης)-ΤΕΛΙΚΟ

ΑΟ Διαβολιτσίου – Αίας Γαστούνης 3-1

Παναχαϊκή – Παναγρινιακός 1-0

ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-0

Αχέρων Καναλακίου – Ναυπακτιακός Αστέρας 1-2

Αμβρακικός Λουτρού – Αναγέννηση Άρτας 0-3 α.α.

Ρεπό: Παναιγιάλειος

Ροή ειδήσεων

Advertisement