Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ντόρα Μπακογιάννη: Παλεύω επιτυχώς τον καρκίνο, είμαι καλά και κάνω τις θεραπείες μου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά της και στην απόφαση να πουληθεί το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Αρχικά, μιλώντας στο Mega, η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε: «Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς. Είμαι καλά, κάνω τις θεραπείες μου, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια μου. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά. Είμαι πολύ ευγνώμων διότι εκτός από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου οι οποίοι είναι το καλύτερο δώρο, μου έστειλε ευχές και ένας ολόκληρος κόσμος και νομίζω η καλή ευχή πάντα πιάνει».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Σαν και μένα είναι άλλοι 500 κάθε χρόνο με πολλαπλό μυέλωμα. Το μήνυμα ότι παιδιά πάμε καλά μου το δίνουν εκείνοι και τους το δίνω και εγώ και ταυτόχρονα η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν καρκίνο και τον καταπολεμούν με μεγάλη επιτυχία. Η επιστήμη σήμερα έχει κάνει άλματα. Όταν το είπα, ήρθαν κι άλλοι βουλευτές και μου είπαν πως το πέρασαν και εκείνοι. Πραγματικά, δεν το ήξερα. Υπάρχει μια αντίληψη στην κοινωνία που λέει ότι δεν πρέπει να μιλάς για αυτά, ειδικά αν είσαι πολιτικός θα σε θεωρήσουν τελειωμένο».
Πηγή: cnn.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement