Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Στην Ισπανία αγοράζουν Χριστουγεννιάτικα λαχεία με τον αριθμό του Μέσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 22 Δεκεμβρίου κληρώνεται το Χριστουγεννιάτικο λαχείο στην Ισπανία και κάθε γραμμάτιο περιέχει έναν πενταψήφιο αριθμό μεταξύ 00000 και 84999.

Η επιλογή των αριθμών είναι πολύ σημαντική. Συχνά συνδέεται με γούρια, δεισιδαιμονίες, γενέθλια, ιστορικά γεγονότα ή ακόμα και καταστροφές. Αλλοι πάλι επιλέγουν αριθμούς, οι οποίοι συνδέονται με τον Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επιλέξει αριθμούς που συνδέονται με την τραυματική αποχώρηση του Αργεντινού αστέρα από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα παρατηρήθηκε μια μεγάλη δημοτικότητα για το γραμμάτιο 00030, αναφερόμενοι στο νούμερο που φοράει στη φανέλα του με τους Παριζιάνους ο 34χρονος άσος.

Άλλοι πάλι έχουν επιλέξει το 08821, δηλαδή την ημέρα του αποχαιρετισμού του Μέσι στην Μπαρτσελόνα (8 Αυγούστου 2021) ή το 10821, ημερομηνία επισημοποίησης της άφιξής του στην Παρί (10 Αυγούστου 2021). Μετά από 21 χρόνια στον σύλλογο, το τέλος της περιπέτειας του Μέσι στους «μπλαουγκράνα» εξακολουθεί να βιώνεται πολύ άσχημα από πολλούς Καταλανούς οπαδούς που προσπαθούν να αποκρούσουν την κακή τύχη με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: gazzetta.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement