Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Πέμπτη η κηδεία του Αργύρη Λαμπίρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες στα Βετέικα Αχαΐας

Published

on

 

Ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής που είχε πάντα σε προτεραιότητα την οικογένειά του και τους δύο αγαπημένους του γιους, που δούλεψε σκληρά με υπερηφάνεια και ήθος, ο Αργύρης Λαμπίρης έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το πρωί στα Βετέικα Αχαΐας.

Ο Αργύρης Λαμπίρης, 53 ετών, με καταγωγή από το Λεόντιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας ήταν ήδη αργά…

Ο άτυχος άνδρας «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είχε ασχοληθεί επαγγελματικά στο χώρο των κρεάτων, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στο χωριό του. Μάλιστα, στα μέσα Νοεμβρίου είχε χάσει και τον πατέρα του, Γιάννη Λαμπίρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο δεν σταμάτησε στιγμή να παραμένει δραστήριος.

Ο Αργύρης Λαμπίρης με τη σύζυγό του Νικολίτσα, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ιωάννη και τον Κωνσταντίνο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λεοντίου Ερυμάνθου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Να σημειωθεί, πως η αδελφή του εκλιπόντος, Παναγιώτα, εργάζεται στον Πολιτιστικό Οργανισμό. O δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην εργαζόμενη στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Παναγιώτα Λαμπίρη και στην οικογένειά της, για τον απρόσμενο χαμό του αδελφού της Αργύρη Λαμπίρη.

Επίσης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στη δημοτική υπάλληλο Παναγιώτα Λαμπίρη και στην οικογένειά της για τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της Αργύρη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement