Connect with us

Ποδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε στη Βάρδα (Ολο το ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση της “Γ”)

Published

on

Ο Διαγόρας ηττήθηκε μετά από πέντε αγωνιστικές εκτός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΟ

Σίγουρα στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να κλείσει η χρονιά με μια ήττα, όμως δυστυχώς αυτή ήρθε μετά από πέντε αγωνιστικές καθώς στη Βάρδα έχασε με 1-0 από τον τοπικό ΠΑΟ για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε ότι πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ από τα 11 βήματα, όταν ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον αντίπαλό του και ευστόχησε ο Πλαστουργός «γράφοντας» το 1-0 για τους Ηλείους.
Στην επανάληψη ο Σπηλιόπουλος άλλαξε σχηματισμό και πρόσωπα με τους Βραχνιώτες να ανεβάζουν την απόδοσή τους όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποιες καλές ευκαιρίες που είχαν όπως του Γεργαντόπουλου, του Κεπατανάκη αλλά και αυτή του Αλεξανδρή που βγήκε τετ α τετ μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Θ. Βλασόπουλου με τον αμυντικό να τον προλαβαίνει.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Βορύλλας, Καφεντζής, Τσιρίκος, Νικολακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Δ.Χ. Πλαστουργός (72′ Παπασπηλιόπουλος), Δ.Β. Πλαστουργός (56′ Βασιλόπουλος), Διονυσόπουλος, Πυρρής (82′ Φερεκίδης), Λαθύρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Καπετανάκης (87’ Αγκαράι), Σιδέρης, Τριανταφυλλόπουλος (82’ Καραμπούλας), Καλλιτσουνάκης (55’ Παπαδόπουλος), Αποστολόπουλος (46’ Σκεπετάρης), Θ. Βλασόπουλος (87’ Σκούρτας), Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
Οι παίκτες του Διαγόρα και την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν κανονικά τις προπονήσεις τους ενώ το σαββατοκύριακο ο Αλέξης Σπηλιόπουλος θα τους δώσει ρεπό για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Από τη Δευτέρα επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις καθώς στις 29/12 υπάρχει ο αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο το Λιμνοχώρι.

ΣΠΗΛΙΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
«Κρατάμε την εικόνα στην επανάληψη»


Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να κλείσει τη χρονιά με «τρίποντο» με τον Αλέξη Σπηλιόπουλο να ηττάται μετά από πέντε αγωνιστικές από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.
Η «Γ» μετά το τέλος της αναμέτρησης επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό έτσι ώστε να μας δώσει τη δικιά του άποψη για την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΒ: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟ για την πολύ σημαντική από βαθμολογικής πλευράς νίκη που πέτυχε όπως και στον φίλο μου προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι χωρίς να όμως να απειληθούμε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα πέναλτι, αλλάξαμε σχηματισμούς και πρόσωπα στο δεύτερο μέρος, είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε φάσεις όμως δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ ενώ κερδίσαμε ένα φάουλ πάνω στη γραμμή που ήταν οριακό.
Η ήττα αυτή δεν σημαίνει τίποτα, θα κρατήσουμε τα θετικά από το παιχνίδι όπως είναι η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος και θα κοιτάξουμε τα αρνητικά του πρώτου. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Το πρόσωπο


Μπορεί ο Διαγόρας να μην κατάφερε να πάρει κάτι στη Βάρδα κόντρα στον ΠΑΟ όμως ο Φώτης Γεωργαντόπουλος αν και τραυματίας ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου. Ο έμπειρος άσος ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για τους «ταύρους» όμως δεν ευτύχησε να σημειώσει κάποιο γκολ από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
12η αγωνιστική
Τηλυκράτης-Εθνικός Σκουλικάδου 3-0
ΑΟ Διαβολιτσίου-Αίας Γαστούνης 3-1
Παναχαϊκή- Παναγρινιακός 1-0
ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-0
Αχέρων Καναλακίου-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-2
Αμβρακικός Λουτρού- Αναγέννηση Άρτας α.α. 0-3
Ρεπό: Παναιγιάλειος.

ΕΠΟΜΕΝΗ
13η αγωνιστική
Αίας Γαστούνης- Τηλυκράτης
Παναγρινιακός – Παναιγιάλειος
Διαγόρας Βραχνεΐκων-ΑΟ Διαβολιτσίου
Αναγέννηση Άρτας- Παναχαϊκή
Ναυπακτιακός Αστέρας-ΠΑΟ Βάρδας
Αμβρακικός Λουτρού-Αχέρων Καναλακίου
Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement