Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κατερίνα Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, αμφισβητεί και την πρωτιά της Σάκκαρη στα βραβεία του ΠΣΑΤ!

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες ώρες μετά τη διαφωνία της με την ανακήρυξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς για το 2021 η Κατερίνα Στεφανίδη επανήλθε με νέο σχόλιο. Αυτή τη φορά για τη Μαρία Σάκκαρη, την οποία «κάρφωσε» επειδή ανακηρύχθηκε και αυτή αθλήτρια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα η Ολυμπιονίκης του Ρίο απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Twitter ο οποίος σχολίασε πως  «και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», του είπε ότι «στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο 😉 άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

stefanidi

Υπενθυμίζεται πως χθες η Κατερίνα Στεφανίδη με μία ανάρτησή της στα social media τόνισε πως το σωστό για εκείνη θα ήταν ο ΠΣΑΤ να ανακηρύξει κορυφαίο αθλητή τον Μίλτο Τεντόγλου και όχι τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Μάλιστα η αθλήτρια του στίβου και Ολυμπιονίκης του Ρίο άνοιξε και διάλογο με τους ακόλουθούς της.

 

«Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», ήταν η απάντηση της σε έναν χρήστη ο οποίος διαφώνησε με τα γραφόμενά της.

Λίγο αργότερα προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση λέγοντας πως «ρε παιδιά κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας ενώ κάνουμε μια ωραία συζήτηση και μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε όλοι. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό, καλό είναι!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement