Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Νέα επίθεση Πολάκη στον Πλεύρη για τα μονοκλωνικά – «Ζήτα συγγνώμη και παραιτήσου σήμερα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέο γύρο αντιπαράθεσης επιδιώκει ο Παύλος Πολάκης με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με αφορμή την χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή από την Τήλο. Μία υπόθεση στην οποία απάντησε ο κ. Πλεύρης από χθες σημειώνοντας πως είχε ήδη κριθεί θετικά.

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Πλεύρη να παραιτηθεί σημειώνοντας πως προσπαθεί «να μαζέψει τα αμάζευτα». Όπως λέει ο ίδιος παρά το γεγονός πως είχε αλλάξει το πρωτόκολλο και ο συγκεκριμένος ασθενής δικαιούτο να λάβει τα μονοκλωνικά αντισώματα, η σχετική πλατφόρμα δεν είχε «ξεκλειδώσει» τον ΑΜΚΑ του με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ιατροί να καταχωρήσουν το αίτημά του.

Γράφει στην συνέχεια ο κ. Πολάκης: «Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιοδρα στην κορη του ασθενούς που είναι δημαρχος Τηλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε, χθες βράδυ (σ.σ. προχθές) πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!».

Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες αναρτήσεις του ο Θάνος Πλεύρης είχε απαντήσει πως το συγκεκριμένο αίτημα είχε ήδη κριθεί θετικά και κατηγορούσε τον Παύλο Πολάκη για «παρεμβάσεις και τραμπουκισμούς».

«Η αίτηση ασθενούς,που επικαλείται ο Πολακης,έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

Εν τω μεταξύ όλα ξεκίνησαν όταν απείλησε… θεούς και δαίμονες ο Παύλος Πολάκης ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ζητούσε να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου με κορωνοιό.

Με το γνωστό του ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αισχρό πρωτόκολλο που αποκλείει» το συγκεκριμένο ασθενή. Όπως έλεγε είναι πατέρας φίλης του και γνωρίζει το ιστορικό του και στην ανάρτησή του απειλεί τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας πως αν δεν χορηγηθούν στον ασθενή μέχρι αύριο το πρωί τα μονοκλωνικά «ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ».

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!

Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει!

ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης
Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος .

polakis
polakis

Ροή ειδήσεων

Advertisement