Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα-Tι ισχυρίστηκε η μητέρα της 14χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από τον προπονητή της

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο προπονητής  που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας, μόλις 14 ετών στην Πάτρα. Η μητέρα της 14χρονης μίλησε στο ραδιόφωνο του Max FM και περιέγραψε όσα έζησε η κόρη της.

Όπως δήλωσε η μητέρα της 14χρονης που κατήγγειλε την σεξουαλική επίθεση, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα πήγε στο προπονητήριο για να παραλάβει την κόρη της που έκανε προπόνηση: «Όταν μπήκε στο αμάξι, την ρώτησα αν θα βγει με τους φίλους της αφού ήξερα ότι έχει κανονίσει αλλά η κόρη μου είπε όχι. Μου έκανε εντύπωση. Της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχτηκε.

Πάλι μου έκανε εντύπωση. Μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί ήταν πολύ αναστατωμένο και ανήσυχο. Εγώ την ρώτησα αν είναι κουρασμένη και τι έχει και δεν ήθελε να μου πει στην αρχή. Μετά από πίεση μου μου είπε πως ήθελε να αλλάξει προπονητήριο. Όταν την ρώτησα γιατί κλαίει, μου αποκάλυψε πως ο 47χρονος κατά την διάρκεια της προπόνησης άπλωσε χέρι. Ότι είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν με βάση την προπόνηση.

Εγώ έπαθα σοκ. Τηλεφώνησα στον 47χρονο προπονητή και τον ρώτησα αν θα είναι στο γυμναστήριο. Μου απάντησε πως θα είναι και τότε πήγα από εκεί. Μπήκα μέσα και τον ρώτησα: Τι κάνεις; Έτσι κάνεις προπόνηση σε παιδιά 14χρονών; Αυτός μου απάντησε αρχικά πως κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν ήταν μόνος με το παιδί, ενώ όταν του είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία μου απάντησε πως “είναι Χριστούγεννα” και “τι είναι αυτά που κάνω”. Ωστόσο εγώ πήγα άμεσα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό».

Η μητέρα της 14χρονης δήλωσε ότι το παιδί είναι πολύ αγχωμένο και φοβισμένο ενώ όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με την μητέρα η 14χρονη είχε ξεκινήσει προπονήσεις το καλοκαίρι για έναν μήνα χωρίς ωστόσο τότε να είχε συμβεί κάτι, σταμάτησε για λίγο καιρό και ξεκίνησε εκ νέου προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα.

Πηγή: maxfm radio


Ροή ειδήσεων

Advertisement