Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στις 17.00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη για τα νέα μέτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος για να ανακοινωθούν νέα μέτρα από την κυβέρνηση με σκοπό να μπει φρένο στην εξάπλωση του κορονοϊού και κυρίως στη μετάλλαξη Όμικρον, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία, ιδιαίτερα για την Αττική.

Από το πρωί υπάρχει ένα μπαράζ συνεδριάσεων για να γίνει η πρώτη αποτίμηση των νέων μέτρων που ισχύουν από την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και να εξεταστούν τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας και ιδίως της μετάλλαξης Όμικρον.

Η πρώτη συνεδρίαση έγινε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου (όπως κάθε Δευτέρα), υπό τον πρωθυπουργό και παρουσία του Θάνου Πλεύρη αλλά και του Σωτήρη Τσιόδρα.

Από τις 12:00 συνεδριάζουν οι ειδικοί, τις εισηγήσεις των οποίων περιμένει η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα πριν από την Πρωτοχρονιά, αλλά όλα θα κριθούν από τις εισηγήσεις.

Το δεδομένο είναι πως ό,τι είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί από τον Θάνο Πλεύρη. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα μέτρα θα αποκαλυφθούν στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (27.12.2021) πριν από την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών.

newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement