Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο Αίγιο η Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα την Τρίτη 28/12

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του Δήμου Αιγιαλείας για την εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού έναντι του νέου κορονοιού, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού στο Αίγιο.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού θα βρίσκεται στην περιοχή του Συνοικισμού Αιγίου προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να προχωρήσουν στην εμβολιαστική διαδικασία, με το εμβόλιο κατά του covid 19. Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν και να εξυπηρετηθούν από το κινητό συνεργείο εμβολιασμού, θα μπορούν να εμβολιαστούν είτε για την α’ δόση, είτε για τη δεύτερη ή για την αναμνηστική (γ ‘) δόση με το εμβόλιο της Phizer. Επίσης, χρειάζεται να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Η παρουσία της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας στην περιοχή του Συνοικισμού θα είναι από τις 9:30 μέχρι τις 13:00.
Στόχος των δύο συνεργαζόμενων φορέων είναι να αυξηθεί το τοίχος ανοσίας των πολιτών της Αιγιαλείας, να μειωθεί η διασπορά της νόσου και κατ’ επέκτασιν να μειωθούν τα νοσηλευόμενα κρούσματα στις νοσηλευτικές μονάδες και οι θάνατοι εξαιτίας του covid 19.


Ροή ειδήσεων

Advertisement